Egy hónapja adták át az 5,3 milliárd forintért felújított Széll Kálmán teret. A kiszáradt fákon kívül még egy sor kifogásolható dolgot találhatunk – számolt be az Index.

Hiába van például rengeteg szemeteskuka, ezeket nem sokan használják. Főleg a virágágyások vannak teledobálva szeméttel.

Förtelmes állapotok az új Széll Kálmán téren

Nem jött be a kukák hamutartós teteje sem, a dohányosoknak valószínűleg kényelmetlen ott eldobni a csikket, így inkább a szemetes mellé dobálják a cigarettavégeket.

A nyilvános vécé be van zárva, állítólag nics üzemeltetője. A vécé BKK infoponton azt javasolják, a McDonalds-ot válasszuk e célra.

Nappal nem látszik, de este látványosan kiütközik, hogy a tér talajába épített ledes fénycsíkok nagy része, 30-40%-a ki van égve – sorolja tovább a cikk a negatívumokat, majd hozzáteszi, WiFi sincs a téren, pedig ha valahol, itt nagyon használnák.

Förtelmes állapotok az új Széll Kálmán téren

De legalább ott van a párakapu, ami valószínűleg az egyetlen örömforrása a kánikulában is a téren ácsorgó szendvicsembernek.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Veleda
Ja, és a frissen ültetett fák sorba kiszáradtak. Maradt a forró beton mindenhol. Ez vár minden ligetre térre, ahol sorba vágják ki ész nélkül az árnyat adó fákat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
A "förtelmes" állapotokat azért 100 %-ban nem kenhetjük a felujitásra!! A szemét és a csikk szanaszét dobálásáért mi vagyunk a hibásak, még akkor is, ha az uj kukák "nem jöttek be" az embereknek! Szemünk, kezünk van... meg lehet keresni a "bedobó lukat"!:((
Bringás
Pár fa kiszáradt és nincs wifi, viszont a ledek közül pár kiégett! Na, ha minden beruházással csak ennyi baj lenne, Budapest sikertörténet lenne!
A szemét szétdobálása pedig nem a Fidesz hibája, hanem a szemetelő gyökereké!
szaboria1
A BKK megoldása WC használatra a Meki wc-je csak, hogy most már ott is csak a fogyasztók használhatják.
Nil
5,3 milliárd- papíron- a nagy része haverok zsebében landolt- utazgatnak, vásárolgatnak belőle
nyanya001
Hol a francba vannak a közteresek ?
Tessék elkapni a szemetelőket és megbüntetni !
wagabund
..."Hiába van például rengeteg szemeteskuka, ezeket nem sokan használják. Főleg a virágágyások vannak teledobálva szeméttel"...
..."Nem jött be a kukák hamutartós teteje sem, a dohányosoknak valószínűleg kényelmetlen ott eldobni a csikket, így inkább a szemetes mellé dobálják a cigarettavégeket."...

teljesen egyértelmű, hogy minden szemetelő gyurcsányista, és ezért az egészért az elmúltnyócév a felelős...
a tér hibátlanul lett átadva, ez meg lett mondva...
Gyurcsány monnyon le!
Rózsika Hatházi
@wagabund: Na, ja! A fák is azért száradtak ki, mert a Gyurcsány szemmel verte. De lehet, hogy a Soros áll mind e mögött. Ja, és a migráncsokat se felejtsük ki a sorból! :))) Mindenki monnyon le!!!
human
Ilyen az újnemzeti mutyi kivitelezés. Hungarikummá kellene nyilvánítani. A stadionok is ugyanígy el lesznek hanyagolva, mert ráadásul ott még forgalom sem lesz, akiknek érdemes lenne fenntartani.
justhpeter
Tarlós minek van ott ? Menjen és takarítson. Nem erre szerződtették a fővárosiak ?
Veleda
Ja, és a frissen ültetett fák sorba kiszáradtak. Maradt a forró beton mindenhol. Ez vár minden ligetre térre, ahol sorba vágják ki ész nélkül az árnyat adó fákat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.