A Fidesz szerint még mindig van létjogosultsága visszafelé mutogatni, és "meg kell vizsgálni a 2010 előtti kormányzati kommunikációs kiadások jogszerűségét", valamint azt, hogy kik voltak a szerződések fő haszonélvezői.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte hétfőn az MTI-vel, hogy a Magyar Idők azt írta, mintegy 84 milliárd forintot költöttek a Gyurcsány-Bajnai kormányok 2006 és 2010 között állami hirdetésekre és kampányokra, ebből az összegből sok, a lap által baloldalinak mondott sajtótermék is részesült.

A Fidesz közleményében hangsúlyozta:  felháborító, hogy a kommunikációs költések a gazdasági válság idején voltak a legmagasabbak,

amikor egyhavi nyugdíjat és egyhavi bért vettek el az emberektől, emelték az energiaárakat és csökkentették a családtámogatásokat,

csak reklámozásra egyetlen év alatt 22 milliárd forintot költöttek.

"A cinizmus csúcsa" a Fidesz szerint az, hogy súlyos százmilliókat költöttek a bevezetni kívánt vizitdíj népszerűsítésére és milliárdokért hirdették az uniós fejlesztéseket is, miközben a Gyurcsány-Bajnai kormányok 2010-ig alig több mint egytizedét hívták le az uniós forrásoknak.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Az anyátok retkes 3.14 csája!!!Kínotokban már nem tudjátok hogy mit hazudjatok!!!De a sok fütyisz birka ezt is beszopja!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kukac50
Fideszesek a Gyurcsány idején nem volt fele ennyi plakátkampány,mint most. Gondolkodjatok mielőtt beszélnétek,mert ez olyan mintha nem volna egy értelmes ember sem köztetek.
Mézike
@kukac50: Miaz hogy mintha nem volna? Nincs!
dr. prédikátor
Az anyátok retkes 3.14 csája!!!Kínotokban már nem tudjátok hogy mit hazudjatok!!!De a sok fütyisz birka ezt is beszopja!!!
Tódor
A kurva anyátokat! Hol a nyugdíjam?? Csákányt a fejetekbe! Meg anyátokéba is, nehogy véletlenül megint ilyen szarcsimbókokat okádjanak a világra!
kakaósbögre
még egy ok a kényszermunkára,fideszkutyák.
nemfideszes
jozanparaszt.info/cikkek/parasztvakitok/mennyivel-emelte-a-gaz-arat-2010-ota-a-fidesz.html
A 13. havi nyugdíjat az MSZP adta, a válság idején pedig elvette, de ti mikor adjátok vissza most, hogy az ország jobban teljesít!? Kezdetnek megtenné a 3000 milliárd MANYUP pénz is, aminek mára se híre se hamva... mert elb@sztátok milliárdos veszteséget termelő MOL részvényekre...
Ami meg a béreket illeti, az egyhavi bér többszörösét vettétek el a 30 új adóval, a devizahitelesekről nem is beszélve, akik milliókkal fizethettek többet a hiteleik után köszönhetően az unortodox gazdaságpolitikának, vagyis a szándékos forintgyengítésnek.
Rohadnátok meg min egy szálig...
patyuka
Az ország jövőre nézvést egyáltalán nem az a baj, hogy a regnálók gátlástalanul hazudnak, hiszen valós eredmények/teljesítmény híján ezt teszik már évek óta, hanem az, hogy sokaknál még mindig nem oszladozik a homály, nem esik le a tantusz - efféle baromságokhoz kifejezetten illik a képzavar -, és folyton-folyvást két pofára zabálják az elibük szórt rohadt zöldségeket...
Szókrakész
"Fidesz: "A cinizmus csúcsa" volt a 2010 előtti "költekezés""

De így helyesebb lenne:

A cionizmus csúcsa volt a 2010 előtti költekezés.
papa.49
,,Basszál el bármit, és fogd rá a nyuszira,, ez az ideológiátok fütyiszes pacákok!!!
Perwool
A közmédiára költött 450 milliárdot, a stadionokra elvert 180 milliárd, Simicskával, Garancsival Andy Vajnával óvatos becsléssel eltüntetett 500 milliárd...ez a 3 tétel kb 1000! milliárd..
Kusza szemű Rabolcsy milliárdokat tol a zsebetekbe, és ti mutogattok hátra felé. Miről beszéltek?
4 évig 2/3 nem tudtatok elszámoltatni... Kleptomániás szemetek!!!
Tódor
@papa.49: egyik humoristánk a műsorában azt mondta: minden politikus seggfej. Valaki megvárta, és kikérte magának. Az visszakérdezett: Miért ? Ön talán politikus?- Nem.Seggfej.
Perwool
@papa.49: Nincs az a szar mennyiség amit ezek ne tudnának másra kenni!
alterego56
A rinocérosz valaga pihe puha babapopsi a pofátokhoz képes.
Yoda69
6 ev szarakodas utan elmutnyocevezni tobb mint cinizmus.
babp1982
Ez a cinizmus csúcsa,hogy az ég nem szakad rájuk amikor ezek a rohadék patkányok ( elnézést kérek a patkányoktól,mert jogosan háborodnak fel,ha hozzájuk hasonlítom ezeket a szopógépeket) a többszörösét költik el ön reklámozásra,saját média újságok kitömésére,saját csókosaik rokonaik gazdagodására. Az lenne a tisztelet teljes kérdésem,hogy valóban ennyire birka a magyar,és mikor fog elege lenni ebből a maffia bandából,mikor mondja azt ,hogy eddig és nem tovább ,mikor vágja végre úgy igazán magyarosan pofán ezeket a rohadékokat?
piti
@Perwool: Hát ez a lényeg a szart mindig másra kenni ...!!!
kishonda
A forrás Magyar Idők. Adat- és információ-szolgáltató Századvég. Minden stimmel.
silber13
@Mézike: "Legjobb védekezés a támadás..."
Az hát! Lásd a német támadást a II világkalamajkában az Ardennekben, vagy ugye Kurszknál, aminek egy Prohorovka lett a vége, stb.
Kutyuska
Ezek azt idióták tÍzezer év múlva is emútnyocéveznének.
Nem kellene szerénykednie a Fidesznek, a cinizmus csúcsa hozzájuk köthető, ezt soha senki nem tudja felülmúlni.
Hellcat
Hogy is volt az M1 átalakítása 80 milliárdból? És ez még csak az az M1...TV2 meg a nyomtatott sajtó nincs beleszámolva.
Lackó50
Én is megkérdezném a FIDESZtől, hogy csak a plakátháborúra vajon mennyit költöttek??? És akkor még az MTV 1-2-3 ... stb mibe se került? De lehetne sorolni. Ez a bagoly mondja verébnek tipikus esete.
Kovács Gizella
www.napi.hu/magyar_gazdasag/ujabb_tizmilliardot_koltenek_orban_almara.618740.html

Tízmilliárd forintot szavazott meg a kormány a Budai Vár felújítására a költségvetés tartalékából. A pénz tetemes része, 8,2 milliárd a Karmelita kolostor, azaz a leendő Miniszterelnökség felújításra megy. A költségek elérik a húszmilliárd forintot.

Na tényleg jobb lenne ha befognátok !
Riói olimpia 700 Ft. / fő közpénzből utazik a kormány ( és a gondolom a teljes családjuk )
babp1982
@Kovács Gizella: 700.000 akar lenni ugye?:-)))
Kovács Gizella
@babp1982: Igen, köszönöm a javítást :)
simmering73
Hát még mikor az első regnálásotok alatt elvettetek minden nyugdíjastól 19 ezer ft-ot és a szocialista kormány adta vissza. Az is piszkos munka volt. Nem ugatni kell gyökerek, hanem visszaadni a 13.havi nyugdíjat és bért. A szocialisták a rászorulóknak kb 10-13 ezer ft havi hozzájárulást adott a rezsihez, amit ti elvettetek és adtatok havi kb 3 ezer rezsicsökkentést. A rászorulóktól elvettétek a nyugdíjas bérletet, így közel 7ezer ft-tal több a kiadásuk ha utazni akarnak. Elvettétek a közgyógy igazolványt, a rászorulónak a 20ezer ft-ba kerülő havi gyógyszere helyett adtatok neki 6ezer ft-ot, mondván ennyi is elég gyógyszerre.
Nem volt még egy ilyen mocsadék kormánya ennek az országnak, akik ennyi aljasságot és gazemberséget megcsináltak ezzel a néppel.
Lackó50
@Kovács Gizella: EZ csak az alap. Majd he készen lesz, akkor jut eszükbe, hogy kell egy alagút is az országházhoz a Duna alatt, hogy biztonságosan átsétálhassanak a munkahelyükről.
Azt is irogatják már, hogy brutális fizetésemelések jönnek, mert el vagyunk maradva a többiektől, ezért rövid időn belül 15-20% os fizetésemelések lesznek. A nyugdíjasoknak meg 0,9% !!! emelés lesz, mert ennyi jár az infláció után. Így kell a nyugdíjakat leértékelni. Ez a gyors, fene nagy béremelés pedig az inflációt hozza maga után. Ha az nőni fog, akkor a nyugdíjakat is utána emeli???
Csodálkozó
A mostani meg a szemérmetlen, gátlástalan, pofátlan kapzsi lopás csúcsa.
Egy bomlott, megviktorlott, hibbant elme rendszere.
nevemnick
@Lackó50: Addigra már munkanélküliek lesznek, ezért nem kell alagút a Duna alatt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.