Az MSZP-s Heringes Anita írásbeli kérdést tett fel arról, hogy: „Hány embert foglalkoztat jelenleg a Paks II. projekt?”Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter válasza szerint a járulékokkal csökkentett személyi jellegű költségkeret idén 5291,5 millió forint. Az új blokkok létesítésének előkészítésével járó feladatokat végző Paks II Projekttársaság jelenlegi létszáma 277 fő, ezen kívül 1 fő megbízási jogviszonnyal foglalkoztatott segíti az audit terület tevékenységet. Azaz az átlagos havi nettó fizetés kb. 1,6 millió forint. A Projekttársaság munkavállalóinak feladatkörei elsősorban tervezési, előkészítési, felkészítési és tárgyalási pozíciókat jelentenek. Vezető állású alkalmazott 30 fő, a fennmaradó létszám munkatársi és szakértői pozíciókban kerül foglalkoztatásra. Műszaki feladatokat összesen 193 fő lát el, ezen a területen 40 fő speciális szakismerettel rendelkező részmunkaidős tárgyalási szakértő segíti a munkát.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@Hellcat: ácsi nem figyeltél: "az átlagos havi NETTÓ fizetés kb. 1,6 millió forint." !!!
RonaGyuri
@RonaGyuri: az úgy durván 2,5misis fizetés
Yoda69
Es mi lesz ha megse lesz Paks 2, mert az Unio elmeszeli. Akkor ezt a penzt visszafizetik?
vadnarancs
Mocskos hazug tolvaj banda! Hol vagytok bértrollok? Kommenteljetek ide is ti patkányok!
RonaGyuri
@Hellcat: szóval ne tévedjünk ha mindent összeadunk csak és csupán a fizetésükre durván 10milliárdot költünk, ehhez még jönnek az egyéb költségek is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.