Árulkodó és önleleplező a Fidesz-frakció közleménye, amely a DK mai sajtótájékoztatójára született. Azt kérik az ellenzéki pártoktól, hogy döntsék el, igennel, vagy nemmel szavaznak Orbán gyűlöletkeltő és hazug népszavazásán. Ezzel beismerték, hogy rettegnek attól, hogy a demokratikus pártok távolmaradása miatt a voksolás érvénytelen és eredménytelen lesz. Azzal, hogy azt állítják, hogy aki “nem szavaz, az igent mond Brüsszel tervére, a bevándorlók betelepítésére”, egyértelmű bizonyíték arra, hogy megpróbálják részvételre kényszeríteni, zsarolni a demokratikus ellenzéket. Nem véletlen, hogy Kósa Lajos korábban pénzt ígért az ellenzéki pártoknak, ha a részvételre buzdítanak. A DK hazaszeretete és európaisága azonban nem megvásárolható. A DK, és felhívására a többi ellenzéki párt nem azért marad távol, hogy bárkit betelepítsen, hanem azért, mert Európa, és benne Magyarország fontosabb, mint Orbán gyűlöletkampánya. Aki nem vesz részt a népszavazáson, hitet tesz Magyarország európai...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

117 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
Üzenjük Brüsszelnek, hogy ők is megértsék: Ha a határokon belül nem lenne elegendő szavazat, akkor szerzünk a románoktól!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
petike
@Csizmás Kond: Jogom van erősíteni a fideSS hatalmát? Azt is szégyellem, hogy '90-ben rájuk szavaztam. De mentségemre legyen, hogy akkor még nem látszott, hogy mekkora bűnszervezet lesz belőlük.
Csizmás Kond
@petike: Nem kell nekem magyarázkodj...minden bukást a tudatlanság előz meg amit ugyan lehet mentségnek felhozni de nem igazán tanácsos...azért még egymástól tömegesen is kérhettek bocsánatot...:)
gulyasgyula
@Nil: Nézz szét és rájössz hogy a többség nem szeretne a bevándorlókkal együtt élni ..Tehát Orbán és az ország nyer a szavazáson ..Én a Kádár korszakban jártam Kuvaitban ,nem dolgoznak csak ha nagyon muszáj a nőket nem veszik emberszámba , A tevével többet törődtek mint a feleségükkel ..Mi változott a tevét lecserélte autóra ..??Arra szavaztok amire akartok úgy is vesziteni fogtok ..
Nil
@Peller Anikó: @gulyasgyula: A bevándorlók nem akarnak velünk élni és nem jókedvükből vannak itt-ők csak átutaznának
Kivéve azok akik fizetnek a letelepedésért, vagyis gazdasági bevándorlók
Apukám ha még élne, akkor annyit mondana a kommentetekre, hogy ti sem álltatok sorban észért mikor osztották.
Ahogy nézem hogy mi történik a világban októberben már lehet hogy te is az életedért fogsz futni
Peller Anikó
"ők csak átutaznának" Hová, kis bogár? Hová? Grönlandra? A marsra?

Nem lehetne, hogy bedobjál egy tantuszt, hátha leesne egyszer, hogy Európa a mi hazánk, lehet a tied nem, de mi szeretünk itt élni.

Nagyon nagyon nagyot tévedsz, ők ide jönnek, Európába, a mi hazánkat foglalják el miközben rázzák az öklüket és elvágják a torkodat. Nem azért jönnek, hogy visszamenjenek, hanem, hogy elfoglalják Európát. Ezt tanulták egész életükben, menj öld meg a fehérembert.

Ha nekem kellene menekülnöm valószínűleg nem azon járna az allaktól besötétedett eszem, hogy hogyan lehetne kinyírni azokat az embereket akik netalán befogadnak.

Átutaznak? Megáll az eszem és még te oktatsz hogyan kell sorbaállni észért. Hát nem nálad.
Bringás
@Peller Anikó: Nem csíplek, de ezzel a kijelentéseddel egyetértek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.