A magyar miniszterelnök fotósa érti a dolgát, a világ minden táján igyekszik esztétikus kampányfotókkal frissíteni Orbán Viktor Facebook-oldalát. Távoli országok és más kultúrák hivatalos fotósai viszont gyakran egyáltalán nem teszik oda magukat, amikor a magyar miniszterelnököt és kíséretét fotózzák. Macedóniától Indonéziáig megörökítettek furcsa pillanatokat, amiket a „Magyarország miniszterelnöke” szókapcsolat Google-fordításaival lehet könnyen megtalálni.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Bárcsak kizárólag messzi idegenben láthatnánk!
(Azerbaltán, Észak-Kolera)
Akkor jöjjön haza, ha én sírva kérem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
@bringás: jó pénzér' bekeretezek Neked párat, hogy normálisan fel tudd akasztatni a nappalidba.
karma1
Nekem foleg az tetszett, ahol oldalra van fesulve a seroja, es teljesen el van torzitva a feje... Radasul kulon all a csoporttol, mint egy talalt gyerek...:o)))@Horizont: Foldobtad a napomat, hihi...:o))
Csodálkozó
Bárcsak kizárólag messzi idegenben láthatnánk!
(Azerbaltán, Észak-Kolera)
Akkor jöjjön haza, ha én sírva kérem!
Csizmás Kond
@Horizont: ...csak azt nem értem ezzel mit akartál kifejezni ?
Yoda69
Erdekes hogy nincs egyetlen foto sem, ahol barati orszag vendegekent szerepelt volna (EU, USA).
Ugy latszik ott nemkivanatos figura.
Csizmás Kond
@Horizont: A cikket olvasva a képek alá írt szöveg a téma...itt meg egyk sem arról beszél.
karma1
@Tavryni őrnagy: Tudod, hoz vezirunk, aki egeszen kinotte magat a csizmabol, egy csodaszep gesztussal ingyer es bermentve hazaengedett Azerbajdzsanba egy olyan rohadt szemet bunozot, aki az alvo katonatarsat kivegezte egy baltaval. Senki sem ertette, miert tette ezt orban - egyebkent sejteni, hogy barati gesztusnak szanta, azerbajdzsani elonyoket remelve, es amikor hazaengedte ezt a gatlastalana bunozot, akkor a lelkere madzagolta az azerieknek, hogy aztan ott am leultetni ezt a szemetet, mert megiscsak egy gyilkos.
Aztan ahogy hazaerkezett ez a gane', nem am a rendorseg fogadta, hanem egy kormanykuldottseg, es nemzeti hosnek kialtottak ki, kapott lakast, penzt, elismerest, mindent, es meg veletlenul sem tettek be egy jol megerdemelt boribe.
Viszont a csungohasu mangalicaszabasura minden kulturorszagbol elkezdtek ferden nezni, es magyarazatot varni, hogy hat MIERT? Miert engedte haza?
Itt a tortenet vege, ami sajnos nem mese, de ha az "azeri baltas" kifejezest hallod, akkor nagyjabol ez a sztori.
(Ja, es azota az azeriek nagyon meg is haragudtak a magyarokra, nemhogy gazdasagi vagy egyeb elonyoket kaptunk volna, inkabb hatranyunk lett naluk.
orban alig birta magat visszanyalni alijevnel, aki csak majdnem 30 eve az egyik legkorruptabb orszagvezeto, akinel talan csak a papaja volt nagyobb sivany, akinek a szobrat orban fohajtassal egybekotott modon szepen megkoszoruzta).
Vagyis: orban mar 2010-ben is es azota is egyfolytaban levizsgazik moralbol...
karma1
@Yoda69: Mit nem mondasz? Csak nem a szetesett Europai Uniora es a halodo USA-ra gondolsz???
Hat minek menjen oda?...:o))))
Csodálkozó
Különösen tetszett a nagy véres genny megtekintése, meg hogy elénekelték neki az Egy boszorka van, három fia van kezdetű, igen stílszerű dalt. Anyja (Sipos Erzsike néni) és a másik két fiú (Győző és Áron) bizonyára intenzíven csuklottak.
karma1
@Csodálkozó: Na, most megint tanultam valamit...:) (Nem tudtam, hogy meg van masik ket fijju is a csaladban, mentsegemre legyen mondva, talan azert, mert kurvara nem erdekelt, es mert ezt a egy kolkot is tul soknak talaltam...:o))))

Koszike az infot...:o)))
Csodálkozó
@karma1: Hármat ellett a boszorka, mint a dalban.
(A húgom szerint ledoktorálhatnék orbáncból.)
aremy
azért a mongol miniszteri fotót nézegetve nagy "ember"az ovi de azért a holland pisilő fiú csak híresebb.
Yoda69
@karma1: Igaz orban szerint az Unio es az USA mar veget jar jarja... :)

Istenem mennyit hallottuk ezeket az agymoso dumakat az atkos cocialista idokben.
"A rothado nyugat, A nyugat a szakadek fele rohan", stb stb
Soses hittem volna hogy a 21.szazadban ezek ujra szlogenek lesznek, koszonhetoen a fideSSnek es az azt kiszolgalo birkahadnak.
eugen4402
Nem mintha rossz szemmel néznék rájuk, netán gyűlölném őket, de ezek a vendéglátók számomra "idegen kultúra" képviselőinek tűnnek...
Jó papnak négy lába van, mégis holtig tanul: az idegen kultúrákat is kettős mércével kell mérnünk?!?
Csizmás Kond
@Horizont: ...dehogy...nekem semmi bajom azzal, hogy kinek miről mi jut az eszébe...azt úgy is mindenki tudja, hogy ha akár az androméda ködtől beszélünk akkor Orbán a főtéma...csak hiányoltam hogy az a roppant sok észtömeg mind elsiklik a lényeg mellett...:)
karma1
@Yoda69: Na, ebben is egyetertunk...:o))) Es valahol szomoru, hogy rakosi mar akkor egy ilyen propagandaval nyero volt, es a csuti torpe azota sem tudta ot tulszarnyalni... Nincs jobb otlete, mert valahol melyen talan tudja, hogy o egy ruppot sem er, es ugy probal kiemelkedni a tomegbol, ha mindenki mast ledegradal...
dr. prédikátor
@Yoda69: Hogy te miket mondasz!Baráti ország?csak egyet mondj a baráti országok közül ahol szívesen látnák!!!Egyáltalán ,van olyan normális ország amelyik barátkozik a viktor szopkinnal???
Csizmás Kond
@Horizont: ahaogy látom mindenkinek más..kostoniné...:)
Yoda69
@dr. prédikátor: Barati orszag alatt a szovetsegeseinket ertem, mint az Unio vagy a NATO.
Az hogy most szivelnek minket a mocsok gecinek tudhato be, es nem a magyar nepnek szol. A bukik csuti es ujra demokracia lesz nalunk, nyugaton is az USA-ban is kinyilnak a kapuk.
nevemnick
Könyörgöm, csak egyetlen egy valós fotót készítsenek már róla, ami azt ábrázolja, hogy átveszi az állampolgársági- és letelepedési okmányokat pl. Nigériában...
micfild
@Yoda69: én meg azt nem értem, hogy miért akadnak még tömegek akik benyalják ezt a dumát.
Yoda69
@micfild: Buta emberek mindig is voltak, es lesznek is. Ezert tud orban eros maradni, mert rajuk epit.
Tódor
Csak annak a szoftwernek a nevét mondjátok meg, amivel ebből a szardarabból "esztétikus" képet lehet csinálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.