lső Kézből • 2016. július 31. 84 "A magyar embereknek joguk van eldönteni, kivel akarnak együtt élni" Ezt a bugyuta, hatásvadász szlogent szajkózza most orrvérzésig a Fidesz minden szóvivője, „elemzője”, propagandistája és trollja. Bárcsak annyi ezresem lenne, ahányszor hallottam az elmúlt hónapokban: Csányi Sándort megvehetném belőle kilóra. Orbánék grandiózus gyűlöletkampányt szerveznek a menekültek ellen, amire legkevesebb 5 milliárd adóforintunkat szórják el. Az egész gerjesztett hisztéria apropója, hogy az Unió azt kérte, ideiglenesen fogadjunk be 1300 ellenőrzött, tényleges menekültet, akik a szíriai pokolból menekültek el. Ezt a szimbolikus gesztust várja tőlünk az az Európai Unió, amelyik több mint 10 éve minden magyar közberuházást finanszíroz, és amelynek a támogatásain élősködve milliárdossá hízott a komplett fideszes pereputty, a vőkig és másodunokatestvérekig bezárólag. 1300 ember miatt megy az egész hisztéria, emiatt az 5 milliárdos gyűlöletkampány,...

Feltöltő: Tódor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Orbán! Nyíltan szembemegy a választók akaratával!
Már a XXVI. kongresszusán kijelentette: "a Fidesz meghallgatja az embereket”
A valóság: miközben a Fidesz lépten-nyomon az emberek véleményére hivatkozik, valójában még a saját választóinak akaratát is semmibe veszi, nem beszélve az ország egészéről.
Mai hír:A Fidesz-szavazók hét százaléka szerint is maffiaállam a mai, egy másik mérésben a 38 százalék szerint pedig (szintén a Fidesz-KDNP szavazói közt) a korrupció felülről irányított.
Hol marad az emberek megkérdezése, amikor az agyonadóztatott magyarok pénzét üresen kongó stadionokra szórja el a kleptomániás miniszterelnök?
De hol maradt az emberek megkérdezése, amikor Orbán a paksi bővítés ürügyén 30 évre eladósította az országot egy diktatúrának? Miért nem lettünk megkérdezve, hogy akarjuk-e a nyakunkba 3000 milliárdos Putyin-hitelt?
Miért nem szavazhatunk az Olimpiáról?
Miért nem merte megmérettetni magát a vasárnapi boltzárral?
Miért nem szavazhatunk föld eladási ügyben?
Az országot uraló kollégista brancs olyannyira elbizakodott, hogy nyíltan szembemegy már az emberek akaratával!
kepkezelo.com/images/79oldlvq1mhfrlqmsja1.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hari
@Perwool: azt mondta, hogy meghallgatja( !) az embereket, nem pedig megkérdezi !!! Furmányos fiú ám, nem esett a feje lágyára !! Létezik a népszavazás intézménye, de olyan megbízható káderei ülnek a különféle bizottságokban, hogy bizonyítottan garantált az elkaszálás. Kérdem én ki fogja/tudja ellenbizonyitani, hogy nincs meg a kellő számú érvényes aláírás ? Senki, és máris nincs népszavazás .Nagyon jól tudja, többnyire mi lenne a "válasz", és akkor lehetne mit kozmetikázni ! Ami a korrupciót illeti pontosan ez van, de minden "akció" mögé egy jogszabályt kreálnak, meg egy kiválóan működő ügyészséget, máris nincs korrupció ! Ezért mondhatta Polt úr, hogy jelentős mértékben lecsökkent a korrupciós esetek száma.
Ludmilla
kitől kérdezték meg,hogy a haza eladó-e?Kitől érdezték meg,hogy ezt a pénzt seggfejtóni és takonyhabony lenyúlhatja-e?Miből fogják visszafizetni,ha letelik a futamidő?
Perwool
@Hari: Ha a hazugság és a lopás áramot termelne, fél európát rá lehetne kötni a Fidesz székházra és a parlamentre​.​
vitriol
@Hari: nagyon rossz logika az, hogy akinek sok pénze van, az törvénytisztelő,becsületes ember.
A terroristáknak pl. van elég pénzük, mert a fegyverek sok pénzbe kerülnek.
Hari
@Perwool: lehet, hogy már dolgoznak rajta. A hazugság áradat már működik. Csak egy kütyü kell, hogy árammá átalakítsa. Egyébként erről egy anekdota jutott az eszembe: a háború vége felé vészes élelmiszer hiány alakult ki a náci Németországban. Erre Hitler kiadta a parancsot: a tudósok csináljanak fekáliából vajat. Egy idő után rákérdezett, hogy haladnak ? Egyikőjük vette a bátorságot, válaszolt: részeredmények már vannak, kenhetõ, de még nem ehető.
Hari
@vitriol: csak egy szösszenet: létezik olyan, amit morbid humornak hívunk..?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.