A Fidesz-frakció szerint a Jobbik megint mást mond, és mást cselekszik a fiatalok lakhatására vonatkozóan.

A kormánypárti képviselőcsoport arra reagált, hogy Farkas Gergely, a Jobbik frakcióvezető-helyettese lépésekre kérte a kormányt az ügyben.

A Fidesz azt felelte: az ellenzéki párt most a fiatalok lakhatásának támogatásáról beszél, miközben a baloldallal együtt rendszeresen támadja a kormány által indított otthonteremtési programot, amely "a rendszerváltás óta a legnagyobb segítség ahhoz, hogy a fiatalok olcsóbban jussanak saját lakáshoz".

Az új lakás vásárlásában gondolkodó fiatalok 27 helyett 5 százalékos lakásáfára és áfa-visszatérítésre számíthatnak – sorolták, hozzátéve: ez milliókkal teszi olcsóbbá az otthonteremtést.

Ismertették azt is, hogy a kormány számos egyetem fejlesztését jelentős kollégiumi férőhelybővítéssel köti össze, emellett pedig egyebek mellett adócsökkentésekkel és béremelésekkel segíti, hogy például egy főiskolás gyermek lakhatása könnyebben megfizethető legyen a családoknak.

Ezeket az intézkedéseket a Jobbik a baloldallal együtt soha nem támogatta – írta a Fidesz-frakció.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Istenem, hát eltanulták a nagytesvírtűl ezt a "mást mond és mást cselekszik" attitűdöt. De, hogy eztpont a nagytesvír b@sztatja őket érte, az a pofátlanság csúcsa.
papa.49
Végül is nincs szereptévesztésben a fütyisz hiszen a rosszabbik, csupán a még rosszabb énjük, a kondás már megtette a ,,zarándoklatát,, felcsutkára, így bizonyítva hűségéről a hazugovicsot, ami most folyik már csak az ,,utóvéd harcok,, aztán ősszel jön a látványos összebútorozás!!!
Gemüs52
Nem értem miért reklamálnak ?! Viktornak van egy kijelentése,ne azt hidd el amit mondok hanem amit cselekszem . Hátakkor ???
Macskaszem
Istenem, hát eltanulták a nagytesvírtűl ezt a "mást mond és mást cselekszik" attitűdöt. De, hogy eztpont a nagytesvír b@sztatja őket érte, az a pofátlanság csúcsa.
justhpeter
Egy akol ez, nyugi. A kisnyilas csak az előőrs.
Desischado
Szemfényvesztés az egész cirkusz. A jobbik a fidesz kiskölyke! Jól mondja justhpeter, egykutya ez mind!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.