Emlékszünk az igazságos Mátyás király történeteire? Na ugye! A vezetők és az egyszerű nép kapcsolatának „megszellőztetése” mindig is bírt reklám-értékkel. S egyáltalán nem mindegy, hogy egy vezetőről a neki kezet csókolót lenéző vigyora, vagy a kemény munka emléke marad meg a köz emlékezetében. Ami igaz a családtagokra is. Például a vezető gyermekeire. Amiért ez most eszembe jutott az az a hír, ami a Boston Herald internetes oldalán bukkant fel, majd szerzett nem kevés kedvelőt a hivatalban levő amerikai elnök tinédzserkorú lányának. Natasha Obamának, aki egy gyorsétteremben tölti a diákmunka mindennapjait. Előkészítve az étterem nyitását, illetve felszolgálva a vendégeknek, ha kell. Publicitást is szerezve a folytatólagos közlésekkel a lapnak, mely reklámértéket szintén kár lenne alábecsülni. Ahogy nyilvánvalóan végtelen naivitás kellene annak elképzeléséhez is, hogy nem felügyelik az említett éttermet. Elvégre egy regnáló amerikai elnök lánya mégis csak egy regnáló amerikai...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

GeoCravker
@Eriksson: Ráhelnek már 15 évesen is volt, S dolgozott valaha? Nem? Nahát!
Naugye
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Ludmilla: Meg van nekem a saját érdeklődési köröm, a saját gyerekeim, unokáim, rokonságom. Miért érdekelnének még a Gyurcsány gyerekek is?
GeoCravker
@Csizmás Kond: A tárca súlyát biztos ismeri. Amennyiben az az országos pénztárca.
Amellett nagyjából igen.Ellenkező esetben már rég az folyna a neten, hogy szegény Orbánlányok romosra dolgozták magukat. S nem altestileg.
Perwool
Hát, fene sem tudja...
Lehet látni tudni olvasni gazdag emberekről Nyugat-Európában...több generációs kapitalistákat, gyár és szálloda tulajdonosokat...de 25 millió euróért hotelt venni..még nekik is merész vállalkozás lett volna..Ráhelnek ez a suli elvégzése után nem okoz gondot..
Na, de, biztos jó tanító mestere volt az anyja. Szinte non-stop széjjel volt a lába, 5 gyereket szült, felnevelt, és a gyes mellett milliárdossá tudott válni. (Tokaj, minimum 38 ház, kastélyok...)
És a szomorú, hogy sok ember az országban elhiszi, hogy ezt tisztességes úton hazánkban ellehet érni.
bencemacska
@Perwool: ma, 14:26

Én csak annyival toldanám meg, amikor Anikó második lánya (harmadik gyereke) középiskolás lett, akkor a Rózsadomb patinás iskolájában gyorsan betelt a létszám, és nem akartak még egy osztályt indítani.
Ekkor jött Anikó asszony, hogy szeretné ő azt látni! És csoda történt: indult még egy osztály. És Orbán Sára és barátnői kis létszámú osztályba jártak!
És akkor a fityisz ellenzékben volt!!!
Nem kell sajnálni Anikó asszonyt, megéri ő a pénzét!!!
bakegya
Bébiszetter nyargalászott ezekkel az orsos porontyokkal össze vissza-terepkocsikáztak egyik különóráról a másikra-vagy lovagolni jártak-a szülők nyomultak ezerrel az uborkafára a politikai csúcsra,nem a gyerekeikkel vesződtek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.