A kabinetminiszter az informatikában alkotott nagyot. Egy digitális aláírással kapcsolatos találmányt jegyez a kormányzati hátszéllel gazdagodó Hunguard tulajdonosaival – írja a NOL.hu.

A pénzügyi végzettségű Rogán Antal kabinetminiszterről a Népszabadság megtudta, hogy egy elektronikus aláírási eljárás feltalálója Csík Balázs és Lengyel Csaba társaságában. Utóbbi két férfi a Fidesz által komoly megrendelésekhez segített Hunguard Kft.-nek a látható tulajdonosai.

A genfi székhelyű Szellemi Tulajdon Világszervezete (World Intellectual Property Organization, ­WIPO) honlapján a hivatalosan közzétett szabadalmi kérelmek között ott szerepel a lakcíme alapján azonosítható Rogán Antal mint egy digitális aláírási eljárás feltalálója. Rogán és két társa tavaly májusban jelentette be a magyar szabadalmi hatóságnak digitális találmányt.

A magyar szabadalmi adatbázis szerint mind ez idáig ez Rogán egyetlen találmánya.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Ja ezt is AZ ORBÁNKENYÉRGŐZBŐL OSZTOTTÁK NEKI LE.
human
Elég nyilvánvaló, hogy így kapja Tóni a százalékot a valódi alkotóktól. Fideszes hátszél nélkül ebben az országban már senki semmit nem csinálhat.
eugen4402
Már régen esedékes volt, hogy nagy betűkkel írja be nevét a Tudományok Aranykönyvébe, és majdani korok keményen dolgozó kisemberei hálás szívvel emlékezzenek a Rogán-névre, amikor a bankkölcsön-igénylésüket elektronikus aláírásukkal látják el. Tessék mondani, próbálta valaki értelmezni a Hunguard elnevezést? Hogy jön ide a Magyar Gárda..?
nemfideszes
És ki más tudna ezzel legjobban visszaélni ha nem a "feltaláló" ?!
Hari
Csak nehogy smidtpali sorsára jusson ! Megaztán van ennél sokkal nagyobb horderejű találmánya( i).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.