Neve elhallgatását és arca eltakarását kérve nyilatkozott az RTL Klubnak az a kajakos, akit pénteken egy budapesti pláza ruhaboltjában kaptak rajta, amint több pólóról megpróbálták leszedni az elektronikus chipet.

A ruhák értéke körülbelül nyolcvanezer forint. Elismerte amit tett, és azt üzente, meggondolatlanul, dühtől vezérelve cselekedett.

Ennyi kellett ahhoz, hogy a dühtől vezérelve egy meggondolatlan dolgot tegyek, aminek a célja egyetlen egy volt, a sérelmem elégtétele, és mivel hirtelen döntést hoztam, nem számoltam a következményekkel. Az üggyel kapcsolatban minden lényeges információt elmondtam, megértem, ha valaki elítéli ezt, de nem könnyű most ebben a helyzetben, amiben hónapok óta élek, mindenre reálisan reagálni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
Én is mindig berágok, hogy mi kerül egy pólón 4-5000 forintba, ami aztán pár mosás után szétmegy, de azért még nem akarom ellopni. Vagy éppen ezért nem akarom ellopni? Hm, most elgondolkodtam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Én is mindig berágok, hogy mi kerül egy pólón 4-5000 forintba, ami aztán pár mosás után szétmegy, de azért még nem akarom ellopni. Vagy éppen ezért nem akarom ellopni? Hm, most elgondolkodtam.
Nil
Megússza.
Más éhségében kiflit lop és börtönbe kerül.
Ez a magyar jogegyenlőség
Peller Anikó
A plázában inzultus érte a plázacicát és a doppingoló kajakot amit mindenképpen meg kellett torolni. Lehet, nem köszöntek nekik előre esetleg nem nyitották ki előttük az ajtót, de az is lehet leköpte őket egy eladó. Szóval nem könnyű elképzelnem miféle inzultus érhette őket amit lopással kellett megtorolni, tudja valaki miféle eset esett meg velük?
kakaósbögre
én ha megsértenek pofozkodom.eszembe sem jutna mondjuk lopni...
idppp
@leszúrt rittberger: Ha nem gagyit vesz, az bizony nem megy szét! Ne a kínai piacon vásároljon!
Szókrakész
Sittre vele!!!

Egyenlő jogokat, egyenlő elbírálást, egyenlő büntetést!!!
Már telke a tasakom vele, hogy a cigány azért nem, mert kátrányos helyzetű, az "elit" azért nem mert, "elit"!!!

Csak a szegény csóró átlag magyart tudják megmázsálni?!?!?!
eugen4402
@Yoda69: Mentségnek valóban forradalmi újdonságot jelent...
Bele kell törődnünk, hogy maholnap dühtől vezérelve követik el a "különösen nagy értékre elkövetett" sikkasztásokat is.Lásd: hamis kötvénykibocsátás, közpénzek átminősítése alapítványi pénzzé...stb. Tudod milyen milyen dühös volt a gyanúsított? Aszinkron forogtak a szemei a dühtől!!!
Mangu
@eugen4402: Ne má, nincs itt semmi új, csak hülén csinálta! A FIDESZ a "kommunizmus" - baloldaliság elleni dühből csal, lop, hazudik egyfolytában, vagy tévednék?
Yoda69
@eugen4402: @Mangu: Vegulis jogos. A fideSS duhot kreal az emberekben a migransozassal. Es lass csodat: senkit nem erdekel hogy tobb ezer milliard forinttal karositjak meg orbanek az orszagot, csak elmehesennek oktoberben szavazni a menekultek ellen.
eugen4402
@Mangu: Attól tartok, nem tévedsz... Csak eddig valahogy igyekeztek palástolni a dühüket. Mi lett volna, ha S. Gabriella kihallgatásakor azzal védekezik, hogy "dühösek voltunk, ezért elvettük a 3 ezer milliárdos manyup-vagyont"...Inkább a rejtélyes "megvédtük"-et használták, és hát persze, hogy saját számlán fogják vezetni, (kién?). Igazad van: nincs új a Nap alatt, amit még nem tettek magukévá...
telegdilaci
Akkor nem kell szidni a politikusokat,biztosan dühtől vezérelve lopják ki alólunk az országot! ennél szánalmasabb magyarázkodást még nem hallottam!
Ludmilla
hát igen,lebukik,és még neki áll feljebb :-)
dr. prédikátor
Megsértették??? Ugyan mivel inzultálták???És erre az a válasz hogy neki áll lopni!!!Egy olimpinai bajnok!!!Tuti hogy a geci a fütyisz nyalonca!!!mert azok is bosszúból lopnak csalnak mutyiznak!!!
simmering73
@dr. prédikátor: Mivel inzultálták? Pl dopping vétséggel. És mivel rajta kapták ideges lett.
Kamcsatka
@Nil: Selmeczi "nyugdíjvédő" Gabika is kiflit lopott mégsem került börtönbe. Ja, a kivétel erősíti a szabályt.
wagabund
nem figyeltem eléggé...mi váltotta ki a dühöt? amúgy átgondolván, nem emléxem, hogy ha dühös voltam, akkor lopni mentem volna...igaz nem is vagyok világbajnok(sem)
Kamcsatka
@dr. prédikátor: Szerintem is fideszgeci a srác, de ha mégsem, ez jó belépő lesz a maffiába. Elvégre a fijjug sem ma léptek a bűnözés mezsgyéjére, igaz szélsebes fejlődésen mentek keresztül.
eugen4402
@wagabund: Idén ápr. 19-én robbant a bomba: "D. Miklós doppingvétséget követett el". Gondolom, ez válthatta ki a féktelen dühöt... Bár, nem tudhatom, mert én se vagyok világbajnok.
TASzSz
@Szókrakész: 14 hónap letöltendőt szoktak kiszabni bolti lopásért, persze ha első eset, azt méltányolhatja a bíróság! Akár felfüggesztett is lehet belőle, vagy kemény pénzbüntetés (250-300.000 Ft). Ez utóbbi mostanában elég gyakori, tele vannak a börtönök, sőt duplán telítettek...
Peller Anikó
Ahha, "..egyértelműen arra következtettem, hogy rólunk beszélnek, és hangosan nevetnek"

szóval nem tudni kiről beszéltek az eladók viszont egyértelműen nevetgéltek. Miki ebből egyértelműen következtetett arra, hogy róla beszélnek. Ez nagy baj, ezért azonnal berontottunk egy boltba lopni.

Nna, ennyi a történet mai állása.
eugen4402
@Peller Anikó: Heuréka!.. Kezdek megvilágosodni. A Mikroszkóp Színpad közönsége is folyton röhögött, 2012-ben valaki dühbe gurult, aztán husss..!!!
Volt Mikroszkóp, nincs Mikroszkóp..!
szaboria1
@leszúrt rittberger: A plázák üzletei tele vannak kínai holmikkal és azért drágák ott mert velünk fizettetik meg a drága bérleti díjat. Vannak olyan kínaiak akik csak azoknak szállítanak.
Nil
@Kamcsatka: Helyesírásnál igen, a jogegyenlőségnél nem
xcu
"Dühös vagyok, lopok."

Ha kicsit vagy dühös, keveset lopj.
Ha nagyon dühös vagy, lopj sokat.
/Erkölcstan első fejezet második bekezdés./
Oscarson
@eugen4402: Te gyökeres, sőt, tősgyökeres ! Mit nem értettél Peller háromsorosából ? Bonyolult ?
eugen4402
@Oscarson: Kösz a besorolást, és örömmel jelentem, (akár hiszed, akár nem) jobban értem "Peller kisasszony" bejegyzéseit, mint hinnéd. Üdv...
picike1
nem először lopott ha ennyit lop egyszerre a lopás az lopás és bün
Szókrakész
@eugen4402: Sittre vele!!!
Ott dühből, hirtelen felindulásból gyurmázhat is. Készülhet a köv. megmérettetésekre!!!
Lepényleső
Ezek szerint az összes fideszes dühös? De jó lenne,ha megnyugodnának,s mindent
visszaadnának,akitől elvették,annak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.