A Propeller írta meg először Ágoston László kísérletét, amely arról szólt, hogy a miniszterelnök egy korábbi, iszlámot méltató beszédét a Facebookon sajátjaként tüntette fel, majd várta a reakciókat.

Ágoston most az RTL Klub híradójának nyilatkozott a tréfáról, és elmondta, akciójával csak fel akarta nyitni az emberek szemét. 

Az eredeti cikket a Propelleren egyébként 223 ezren olvasták és 11 ezren osztották meg, Ágoston elmondása szerint pedig egy időre a saját oldala is megbénult a nagy érdeklődéstől.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Hajrá Propeller, hajrá RTL klub.
Fúj M1!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Hajrá Propeller, hajrá RTL klub.
Fúj M1!
Hellcat
Remélem otthon nézték a szüleim mert én jót röhögtem rajta :D
bra048
Azok az arabok,akik befektetnek Magyarországon "jó arabok", akármilyen vallást is gyakorolnak, míg,a bevándorlók csak a "pénzünket" akarják. Ez utóbbit a szuverén
felcsúti ember,( aki mellesleg nem államfőként képviseli az országot ) nem viseli el.
Szerintem pedig a "szuverén" jelenleg az alaptörvény szerint Dr. Áder János.
Neki kellene ebben a kérdésben hivatalosan nyilatkozni, vagy az egész csak porhintés.
Kutyuska
Nem tudom, Orbán elmondta-e a beszéde előtt az arab bankároknak, hogy ne azt figyeljék, amit mond, hanem amit tesz.
bencemacska
@Kutyuska: Szerintem azt kellett volna mondania: Csak a kezem figyeljétek, mert lopok!
bencemacska
Ha jól emlékszem ebben a beszédében a saríát is dicsérte!
cikicakk55
Na ebből mássz ki Atyuska! Ha jól tudom,akkor ezt a beszédét 2014-ben mondta.elég gyorsan megváltozott a világról alkotott véleménye,mert most több milliárdot fordít arra,hogy meggyőzze a magyar népet az óriáspalkátokkal, a tévé fizetett reklámjaival, a szóró lapokkal.stb,hogy 2014-ben tulajdonképen nem is Ő beszélt,neki ezt megírták.Tudathasadás és a rossz énje volt ott akkor.vagy akkor éppen a jó énje.Ez is necces nála,mert aki megveszi az államkötvényt az jó muszlim. Akik a kerítést megbontva,ordibálva,követelőzve,azok a rossz muszlimok. A gengszter váltás óta én már megtanultam,hogy se a szegfűnek,se a narancsnak, se a zöldeknek, se a dk-nak se az MSZP.nek ne higgyek.! évente ígérnek tejjel mézzel folyó Kánaánt,ígérik, az elszámoltatást, a börtönbe kerülést a tolvajoknak, az oligarchiák felszámoltatását és mindent vissza adnak a népnek.Ígérik,hogy kirántják a létminimum alatt élőket a gödörből,adnak munkát mindenkinek,stb. Aztán letelik a választás,nyer amelyik nyer, csalással,hazugsággal,vagy éppen törvényre emelt legális külföldön élők szavazatait is elfogadva,de közben valahogy lemarad az elszámoltatás, a börtönbe csukás, a vagyon elkobzás, stb.Mindenki ugyan olyan gazdag marad mint volt. csak a nép szegényedik,de az nagyon.És akkor még itt van ez a Migráns ügy.Most akkor mit tegyünk Október másodikán. 2 éve a muszlimok még csodálatos emberek voltak,akiket mi nagyon szeretünk és csodálunk.Igaz,akkor még csak pár száz és tényleg gazdag rontotta itt a levegőt. Most viszont 100.000 számra özönlenek,fenyegetőznek,hetente több embert ölnek meg,mint eddig fél év alatt.Az emberek rettegnek,mert hiába mondja a mi Viktorunk,hogy ezek drága jó emberek,vakok nem vagyunk.Halljuk látjuk,olvassuk mit tettek már megint.Követelőznek,mert nekik itt jogaik vannak.Most hol van az a pár nagyon szimpatikus iszlám akit agyba főbe dicsért Orbán.talán Ő tudná a megoldást. Én nem vagyok egyik pártnak sem a seggnyalója. mindegyikben csalódtam.Mind hazudott,lopott, amit csináltak...
IMOPB
Én a Zorbán nevében plágiumért beperelném!:-))
RonaGyuri
@IMOPB: ja és közTV-t is a beszédéből készített olimpiás klipp miatt
moareka
Nincs olyan ember a sok léhűtő között aki mondaná neki, vagy a beszédírójának, nézzenek már vissza, miket hazudozott az elmult években?
Egyébként, hajrá Ágoston László, tied a pálya!:)))))))))
apali
@moareka: Anyám,az álmok nem hazudnak..!-Pláne nem az álmok álmodójának .
Csodálkozó
A hiénamosolyú ájtatos manó Tömjén Zsotyka feje törésre igen alkalmas.
Szívesen segítek neki törni a fejét az FH 12-es Volvo dupla kerekével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.