Nem nyomoz tovább a rendőrség a hírhedt kopaszbotrányban – értesült a 444.hu. Mint emlékezetes, 2016. február 23-án kigyúrt kopaszok akadályozták meg Nyakó István MSZP-s képviselőt abban, hogy elsőnek nyújthassa be a vasárnapi boltzárról szóló népszavazási kezdeményezését a Nemzeti Választási Irodának.

Helyette a herceghalmi volt fideszes polgármester felesége, Erdösiné nyújthatta be elsőként beadványát.

Megszüntették a nyomozást a demokrácia-hekkelő sittes kopaszok ügyében

A rendőrség most azt jelentette ki, hogy nem történt bűncselekmény, a hatóság csak azt vizsgálta, hogy Nyakó egyáltalán oda tudott-e menni a blokkoló órához az NVI-ben, nem pedig azt, hogy az elsőségében zavarták-e. Ezért a rendőrség úgy találta, nem sérültek a politikus jogai.

A 444 rámutat arra is, hogy Nyakó nem élhet panasszal a nyomozás befejezése miatt, mert nem számít sértettnek. Az indoklás azért is furcsa, mert a nyomozás határidejét meg kellett hosszabbítani a sérelmek elemzése miatt.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Az ügyészség/rendőrség nem tartja fontosnak, hogy kopasz izomagyúakat és a megbízójukat felelősségre vonja azért, mert akadályoznak valakit alkotmányos jogai gyakorlásában.
Egy tábla leszedése miatt viszont tudtak eljárást indítani.
Remek hely lett Magyarország!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Mit akartok magyarok???-ORBÁN ORSOS VICCTOR RENDSZERT VÁLTOTT-magának a pereputtynak és a fideSS-keresztényeknek, VERŐLEGÉNYEKNEK-megszavaztátok!
human
E fidesz újabb szintet lépett a kopasz üggyel. Eddig a választásokat úgy ahogy legitimnek tartottam. OK, volt pár láncszavazás, utaztatás, de a fidesz újabb szintet lépet, méghozzá jókorát. Ezek után semmi kétségem, hogy előbbi módszereknél durvább módon fog csalni a fidesz a 2018-as választáson.
human
Ez a kép mindennél többet elmond:
4cdn.hu/kraken/image/upload/s--IkZl4ka8--/6plY2EDEy0PACG6ua.gif

A kopaszoknak a legfelsőbb vezetésből garantálták, hogy a rendőrséget le fogják állítani. Nem fognak utánuk nyomozni.
Remélem Csizmás, Bringás és félázsiai társainak ízlik amit sikerült összehozni Orbánnak ebben az országban. Legalább ők élvezzék ezt a mocskot, ha nekem hánynom is kell tőle.
vonotok
Ha a kialakuló FASIZMUS nem így kezdődött én hülye vagyok. És mi nyomorult balos nézeteket valók asszisztálunk, ugyan úgy ahogy akkor a német munkásság, is beletörődött nyomorult sorsába.
Baloldali politikusok! Mikor tanultok már törtnémet. Mire és meddig vártok???
Saját hatalmi játékotokba egy ország fog bele rokoni. És kergetitek a szavazóitokat a Fidesz ölelő karjaiban.
Jó lenne felébredni!!!
human
@vonotok: A történelem ismétli önmagát. Az ismétlésbe sajnos a véráldozat is bele tartozik.
vonotok
Egyetértek. Mi csináltunk egy " bársonyos " forradalmat, itt tartunk ahol tartunk. A Románok egy fegyveres forradalmat, a Románok csak nem megelőztek minket???
Nem azt akarom jelezni, hogy " fegyvert a népnek " de valamit nagyon , de nagyon el b...nk a rendszerváltás utáni hónapokban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.