A Kreatív.hu egy publicisztikájához összeszámolta, mennyiszer láthattuk eddig a "Tudta?"-reklámokat. A kampány előtti nemkampány időszakában, azaz május 13 és augusztus 13 között a magyar kormány 10481-szer jelentette meg a népszavazásra buzdító reklámjait a Kantar Media előzetes adatai szerint. Tévében 6224, közterületi felületeken 2078, rádióban 1403, napilapokban 542, folyóiratokban pedig 53 megjelenés volt. Az online médiás megjelenésekről nincs pontos adat. A cikk szerint augusztus 5 és 13 közötti időszakban a Miniszterelnökség ráerősített a MTVA-s felületekre. Ebben a 9 napban az M1-en a népszavazási kampány reklámjai futottak a legtöbbször, 140-szer. Az M4-en darabszám tekintetében a második helyre szorultak a kormányzati reklámfilmek, 211-szer láthattuk őket 9 nap alatt. Összes reklámidő-részesedésben az M4-en is magasan vezet a Miniszterelnökség, 9 nap alatt 4219 másodperc reklámot rendeltek meg, ez az összes reklámidő majdnem 20 százaléka

Forrás: index.hu
Feltöltő: Grumpycat
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Meg vannak őrülve a hülye reklámjukkal, kampányukkal. Remélem azt érik el vele, hogy a lakosság besokall ettől az óránként szájába rágott, lakásból kilépve szemmel csak kék fidess táblát látott állapottól és pont az ellenkezőjét érik el vele! Vagyis azt, hogy a többség magasról les...ja a népszavazásukat!
Perwool
"Üzenjük Brüsszelnek, hogy ők is megértsék."
Ha ilyen kék plakátokon kell üzengetni Brüsszelbe akkor minek vannak kint képviselőink?
Kukit+ puncit vakarni több ezer euró fizetésért?
Nem tudják elmondani a kormány véleményét?Hisz a kormány azt tesz, amit akar ez ügyben, mivelhogy a jobbik beállt mögé, így bő kétharmadja van. 2010 óta azt tesznek amit akarnak! Miért kell 5 milliárdért szavazunk?A szavazás eredménye senkit nem kötelez semmire.
A kérdés nem zárja ki, hogy migránsokat fogadjunk be!!
Grumpycat
@Perwool: Technikailag pedig illik a fideszhez, mivel digitális analfabéták.
kkalman
Csak remélni merem egyelőre, hogy az ellenkezőjét érik el ezzel a sok kék szeméttel, mint amit szeretnének. Sajnos, az idegengyűlöletet sikerült szétszórniuk a még egészségesen gondolkodók között is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.