Magyarország a saját határának őrzésével egyúttal Európa külső határát is őrzi, és mindent megtesz az európai emberek biztonságáért – hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Bakondi György úgy fogalmazott, hogy ennek történelmi hagyománya van: Magyarország évszázadok óta így cselekszik.

Azt mondta, hogy a határőrizet vagy a népszavazás fontosságát nem azon lehet lemérni, hogy jelenleg hány migráns tartózkodik az országban. A fő szempont az, hogy be kell tartani az Európai Unió jogszabályait – emelte ki.

Felidézte, hogy a migrációs válság kezdetén Magyarországot sok támadás érte a bevezetett intézkedések miatt, ugyanakkor megjegyezte, hogy mára jelentősen megváltozott a helyzet: minden európai állam kormánya érzékelte a lakosság hangulatváltozását, és védekezésbe kezdett.

Hangsúlyozta, hogy már nemcsak a visegrádi négyek, hanem sok más ország is úgy gondolja, éppen elegen jutottak be ellenőrzés nélkül az unió területére, és ezért fontos érdek a belbiztonság megszilárdítása.

Bakondi György arról is beszélt, hogy Magyarország eddig sem engedett és ezt követően sem enged semmiféle zsarolásnak, legyen szó demonstrációról, erőszakos tiltott határátlépésről vagy bármilyen más fenyegetésről. A magyar szigorító intézkedések eredményesek, ugyanis míg tavaly nyáron naponta sok ezren lépték át a határt, most átlagosan csupán mintegy százan kísérlik meg – tette hozzá.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Az úgynevezett "Magyarország" közben meg szétlopja belülről.
Mert ráadásul még annyira becsületes is a háromzsebű félázsiai zsírmajom.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
ha Bakondi elvtárs Európa külső határait védi, akkor miért akar a határon kívüli szavazatokkal szélhámoskodni?
pbalage
Az úgynevezett "Magyarország" közben meg szétlopja belülről.
Mert ráadásul még annyira becsületes is a háromzsebű félázsiai zsírmajom.
Nil
A görögök és a törökök mit csinálnak?
Mi mit tennénk ha lenne tengerpartunk? Tudjuk.
kakaósbögre
nos,az Európai Únió külső határa több ezer kilométer.ebből a ránkeső rész kb.300.na,akkor,kérdem én,mialófaszt is védünk?!
silber13
Na, megszólalt ez az önmagát Kutuzovnak képzelő hadvezír is!
papa.49
Vakondi vedd be már végre a gyógyszert, és főleg NE NYILATKOZZÁL, ilyen épületes baromságokat, mert ez pont olyan mint mikor az elefánt, meg az egér megy át a hídon))))
Ugye hogy dübörgünk???
Szerencsétlen balfasz dugulj el már!!!
Grumpycat
Mindenki nyugodjon le! Nem történt komoly baj, már megérkeztek az ápolók.
justhpeter
"Magyarország védi Európát – állítja Bakondi György" Aztán jött az ápoló és kiosztotta a sárga, zöld tablettákat.
kakaósbögre
nem mellékesen kérdezem kérte ezt tőlünk valaki?ha már ennyire büszkék rá.
nevemnick
,,...akondi György úgy fogalmazott, hogy ennek történelmi hagyománya van: Magyarország évszázadok óta így cselekszik."
Ja b+, negyven valahány évig Európától védtük a határainkat.
Most meg újra kezditek.
MUK!
Peller Anikó
@bögre: 12.34, mindenki megbolondult? Igen, így van, védjük a ránk eső 300 km-t. Nagyon helyesen. Nagyon nagyon helyesen.

Mit kellene tennünk szerinted, nekünk kellene tán védelmezni az összes 5000 km-t?

Vagy inkább semennyit se?

Ha már ennyire hülyék vagytok legalább lennétek csendben. Az nem szégyen.
silber13
@Peller Anikó: Anikü! Bakondi marhaságokat beszél, szerintem nem a mi határunk védelme nem jelenti Európa déli határának őrzését! ven- össze-vissza hablatyol!Bakondi - szokásához hí
sziha
@Peller Anikó: kerdes: ha mi vedjuk Europat, a sogorok mi a banatert epitenek keritest?
Peller Anikó
@silber: a bakondit egye meg a rosseb, beszéljen amit akar úgyis hazudnak.

Mindezek mellett a kerítés teljesít, nagyon jól. A többi az élőerőn múlik meg a hibbant Európán, mert a jól teljesítő kerítést meg is kell védeni, kutyákkal, tűzzel, vassal.

Semmilyen körülmények között nem lehet megengedni, hogy az arab hordák tízezresével törjenek be az országba (s ezen keresztül Európába)

@sziha: azért mert a sógorok is kezdenek ébredezni nagyon helyesen és nem vagyunk tökéletesek.
sziha
@Peller Anikó: akkor most mi vedjuk meg, vagy sem?
Peller Anikó
Most kekeckedsz? A ránk eső részt védjük erőnk szerint. És mivel a jómadarak vándorlási útvonala éppen Szegeden keresztül halad ezért bizton állíthatom, hogy igenis nagy szerepünk van benne.

És ha ennyire értetlen a népesség -a magyar is, de főképpen az európai- és ha nem születik mihamarabb egyetértés a határvédelem élethalál fontosságú megvédéséről, akkor amikor a tetves törökök ránkeresztik amit eddig visszafogtak és a Görögök meg a seggüket vakargatják határvédelem helyett, akkor beélesedik a Magyar határ védelme.

Na az olaszokról nemis beszélve, mert azok is ezrével horgásszák a bevándorlókat, mint aki nem normális.
sziha
nem kekeckedem. Azt hittem, rakerdezhetek bizonyos dolgokra, amik talan egy egeszseges vitat valtanak ki. De ha nem, hat nem.
Tehat. Aszongyaja kormanyzat, hogy mar megint mi aldozzuk fel verunket, hogy megvedjuk Eu-t. Am legyen. Az osztrakok keritest huznak, mert ezekszerint megsem annyira aldozzuk verunket a megvedesre, mintsem panzunket a gyulolet kampanyra. Meg az Olimpia alatt is. Akkor is uszitanak. Ha Mo. meg mindig akkora lenne, mint anno volt, akkor kicsit jogosabban verhetnenk a mellunket, hisz a horvatokkal karoltve hajora szallnank es irany ki a Foldkozi-tengerre es megvedenenk az olasz partokat is. Igy semmi mast nem csinalunk, mint a pofankat tepjuk, majd jon a Lezer Jancsi egy hodmezovasarhelyi felszolalasaval, ahol ugyan mindenkit megved, csak epp kirakatja az orszagot abbol a betauzemmodban mukodo izebol... Hogyishivjak? Ja, EU! Miert akarja megvedeni a kormany azt, aki ellen szabadsagharcot viv? Csak a pofajuk nagy, de ezt persze nem kell eszrevenni...
Peller Anikó
Ezzel nincs mit tenni, a kormányunk olyan amit választott magának a népesség.

A határvédelem egy másik, meglehetősen fontos dolog. Nem szerencsés keverni a kettőt.
Peller Anikó
Micsodát? Hogy a határvédelmet komolyan veszi? Az már csak természetesnek kellene lennie egy normális világban, de ez az Európa finoman szólva igencsak botladozik, a balfékek nagyon lassan ébredeznek, a banya meg sohasem fog felébredni.

Engem nem tudsz szívatni a politikával, mert engem nem érdekel mit mondanak, nekik csak 3 dolog a fontos: hazudni, hazudni, hazudni.

Meg egy a ráadás: minden pénct ide.

Nekik jól bejött a migráció, ezzel nyerik a választásokat.

Nekünk meg szerencsénk van mert épült kerítés. Enélkül a mai napig tízezrével zúgnának befelé, mert a Görögöknek esze ágában sincs megálljt parancsolni nekik. A török is csak a markát tartja, törékeny az ő segítségük és már csak ők hiányoznak nekünk.
tutajos
@Peller Anikó: Tudtad?
Görögország 15 000km-es partvonalából csak 4000km a szárazföldi !
11 000 km hosszú tengerpartvonalat KÉPTELENSÉG őrizni-szűrni!
Bezonyám!
"Na, ugye!"
Peller Anikó
Lázas vagy te. Nem a 11 000 km-t kell őrizni, mert nem a szigetekre tartanak az arabok. A szigetekről tovább akarnak menni és ezt embercsempész hálózat segíti.

Nem szűrni kell, hanem megállítani. Csak a nemakarásnak képtelenség a vége.
papa.49
Azért fontos lenne tudomásul venni azt az 300 km. ami a magyar határ, eltörpül a több tízezer km. Uniós határok mellett,még 1 % sincs, kissé nagyképű, volt a vakondi elvtárs, mikor kijelentette mi őrizzük az Unió határait...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.