Hamarosan megjelennek a Magyar Kétfarkú Kutya Párt óriásplakátjai, de legalább százezer falragaszt is ki akarnak helyezni – írja a NOL.hu.

Nem egészen egy hét alatt 15 millió forintot gyűjtött össze a kvótaellenes népszavazás ellenkampányára a Magyar Kétfarkú Kutya Párt. Kovács Gergely pártelnök elmondta: eddig több mint kétezren nyúltak a zsebükbe, s utaltak át átlagosan pár ezer forintot. De akadt, akinek hetvenezret is megért, hogy a kétfarkúak üzenhessenek a kormánynak: „Tudta? A honfoglalást is bevándorlók követték el!". Az akció egyébként folytatódik, és a referendumot megelőző utolsó pillanatig várják az adományokat.

Ötszáz óriásplakátra már összegyűlt a pénz. Újdonság, hogy ezúttal – kihasználva a népszavazási kampány biztosította legális lehetőséget – az egész országot elárasztják A4-es falragaszokkal.

Szerepel majd a plakátokon az is, hogy mindenki menjen el szavazni, de az igen és a nem melletti körbe is rajzolja be akkurátusan az ikszet – hangsúlyozta az elnök. Szerinte ez az egyetlen helyes döntés, mert hülye kérdésre nincs jó válasz.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Egy hét alatt 15 millió ft. Ez azért jelzés értékű.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@Desischado: Ezzel a gondolkodással örök időkre bebetonozzuk a fideszt, hiszen mindig elmegy annyi ember, - ha száz, akkor az a száz - aki megválasztja őket, illetve támogatja az ő akaratukat. A passzivitás nem megoldás! Aki csalni akar, az csal, azt nem tudod másképpen kivédeni, csak ha ott vagy, és figyeled. Távolmaradással segíted.

Szerintem :-)

(Egyébként a távolmaradók helyett könnyebb szavazatokat gyártani, mint az érvénytelen szavazatok tömkelegét eltüntetni. Mert az látszik, ott van, a helyi szav.bizottságoknak jkv.-t kell írni... stb. és abból érvényeset nehéz csinálni. Az érvényeset érvényteleníteni könnyebb!)

Érvénytelen a szavazat, ha mindkét válasz be van ikszelve!
Nil
@Desischado: Fogd már fel - semmi nem történik a szavazólapokkal- csalni csak a külföldről borítékban érkezőkkel lehet, mert az fideszesek intézik- és mintha valaki azt írta volna ott nem lehetnek párt-delegáltak. Nem véletlen hogy múltkor is gyanúsan sok volt az érvénytelen szavazat náluk.
Nil
@JAJMÁR: A szavazókörben megnézheted a többi lehetőséget is
juttka
@vadnarancs: Ja, mint pl. a szíjjártó petike _Brüsszelben, aki az életéért futott!
juttka
@Desischado: Én sem bízom bennük. Maximum kidobják a kukába az ilyen érvénytelen szavazatot, de a beírást v. a 2 x-et nem tudják tökéletesen kitörölni, ha netán vki ellenőrizni akarja a szavazócédulákat. A többség, akikre sikerült ráijeszteni a kampányukkal, el fog menni, annyira megrémültek a migránsok bejövetelétől, és ők NEM-mel fognak szavazni. Szerencsétlenek azt hiszik, hogy Brüsszel majd megijed Mo. üzenetétől. Mi meg az érvénytelen szavazatokkal üzenünk G.O.V.-nek.
aremy
@Yoda69: hát nem mert megtisztelted a választást és így egyel nő a résztvevők száma.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.