Molnár Csaba hangsúlyozta: amikor Orbán Viktor az év elején bejelentette, hogy “Európa-ellenes népszavazást kezdeményez”, akkor egy kérdésre azt mondta, még nem vitatták meg, hogy egy érvénytelen referendum után lemond-e a kormány. Az EP-képviselő, aki egy, az akkori sajtótájékoztatón készült híradófelvételt is lejátszott, leszögezte, hogy az érvénytelen és eredménytelen népszavazásnak nem csak az országra, hanem a miniszterelnökre nézve is következményei kell, hogy legyenek. Egyúttal újfent arra buzdított mindenkit, hogy maradjanak távol a kvótareferendumtól. Az ügyben a DK parlamenti mandátummal rendelkező politikusai írásbeli kérdést tesznek fel a miniszterelnöknek – jelentette be Molnár Csaba. Arra kíváncsiak, hogy a kormány mikor fogja tárgyalni, hogy hogyan viselkedjen egy esetlegesen érvénytelen népszavazás esetén, illetve Orbán Viktor távozik-e posztjáról – közölte. Arra a kérdésre, hogy a közvélemény-kutatások alapján várhatóan érvényes lesz a népszavazás azt felelte,...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ha elbukik a szavazás rákenik a szart az ellenzékre sorosra akárkire és élnek tovább boldogan.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@JAJMÁR: Nem lesz érvénytelen,mert csak Fideszes delegáltak lesznek a számláló bizottságban,azok meg vannak olyan gerinctelenek hogy úgy számoljanak,ahogy a kormánynak jó! miért nem engedik a külföldön dolgozó Magyar állampolgárokat szavazni,holott ők küldik a pénzt haza és itt lesz el költve,a Bocskoros szavazók viszont rajtunk élősködnek!
JAJMÁR
@Mangu: @telegdilaci: Hát persze! Ha nem képes összefogásra az értelmes többség, akkor fölösleges még a szánkat is koptatni! Ha annyi embere van a kormányzó pártnak, hogy minden szb.-ban csak ők ülnek, ha minden poszton csak ők vannak, és érvényes népszavazást hoznak össze, akkor fölösleges minden szó!
De nem így van! Ezen a népszavazáson újra megmutathatná a nép az "akaratát"!

Igen, követelni kellene a kormány lemondását, ha érvénytelen lesz a népszavazás.

Ha érvényes lesz az meg azért ijesztő, mert megszavaztatnak valamit a néppel, aminek a következményeivel senki sincs tisztában. Még ők maguk sem.
Ez mindenképpen bukás lehetne, de persze, ahhoz értelmes ellenzékre lenne szükség, és gondolkodó "népre"!
silber13
@szaboria1: " A Vezir bele is betegedne ha le kellene mondnia." Énnél jobban már nem lehet beteg!:-))
szaboria1
@silber13: Akkor már tuti lenne a gumi szoba.
Mangu
@JAJMÁR: És ez hol van - "ahhoz értelmes ellenzékre lenne szükség, és gondolkodó "népre"! - ? Nem kell strapálnod magad, egyenlőre ilyen kritikus tömeget nem találsz még Aladin csodalámpájával sem. Marad a szájtépés - lásd DK. A klasszikus "mozgalmi" szervezési munka, együttműködés meg büdös az ellenzéknek, a tömegnek meg "langyos a sör, de nekünk így is jó" /szabadon Zorán után - ha tudod, hogy ki az/.
JAJMÁR
@Mangu: Nekem így nem jó, ahogy szerintem Zoránnak se, és bizony jó dalt hoztál tőle. Aktuális az ironikus dal, talán jobban, mint valaha.

Hahó, Magyarország! Az értelmes többség egységei keresik azt a kohéziós erőt, ami összerántja és azt a magot, ami összetartja és tömeggé tömöríti őket!

Azt se bánom, ha ehhez Aladdin csodalámpája kell!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.