Magyarország halszagú Kezünk-szájunk is halszagú Szívünk is az lenne, de oda nem ér le még … halászlé Magyarország halszagú Erről régóta hallgatunk De ki kell most mondani bátran a szájon át Légy büszke ránk Halszagúország! Mikor együtt dobban meg a láb a szív Mikor szép hazánk egy közös dalba hív Mi ott leszünk, ahol a part szakad És kívánjuk az aranyhalat Ha életünk damilja kézbe vág Mikor két szemünk szeli a nagy Dunát Mi együtt fűzzük be a horgokat És elhagyja szánkat a gondolat Ref Magyarország halszagú Szívünkben ponty a mélabú Életünk, mint a műlegyek Add hazám, hozzád hű legyek Magyarország halszagú Erről többet nem hallgatunk Halad a fejétől bűzlik tán Fejeseinktől meg a világ Nekünk a halastó csak a stadion Ahogy dülöngélünk a ladikon Ez nem kisvasút, ez az életünk Szavunk a jégen is léket üt Keszeg, kárász és bodorka Nekünk ezek akadnak horogra Mi YOLO-ra tettünk, mi élünk a mának, 50 millát adjátok Desmon Childnak...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: a szar az szar bármennyi az ára.
Csizmás Kond
@Horizont: a kórusműveket sem szeretem...:)...főleg nem a kánont.
Veleda
Nyugi gyerekek! Magyarországon a legnépszerűbb hal a balatoni hekk. Ezt már fej nélkül horgásszák, mert olyan undorító a feje, hogy jobb, ha nem látod. Piranja feje van, és ha megsütik a halat, azt kovászos uborkával szoktuk megenni.Slussz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.