Egy indiai taxis Mumbaiban nem tudta, mi az a Magyarország. Balog Zoltán miniszter anekdotája szerint a londoni olimpiai érmeink számával okította ki. Az olimpiai csapatot köszöntötték a Syma-csarnokban, ebből az alkalomból mesélte el Balog Zoltán Emmi-miniszter, hogyan büszkélkedett el a londoni olimpia után egy indiai taxisnak a magyar csapat akkori eredményével, ami jóval túlszárnyalta az egymilliárdos India eredményeit.

Forrás: mandiner.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Csak én érzem jópofáskodó kitalációnak ez a történet? Főleg a telefonálós vége elég erőltetett.
Olyan ez, mint stand up. Ott is megtörtént ként adnak elő történeteket. Amik valójában nem történtek meg, de így jobban hangzanak.
Grumpycat
Ez a balogminiszter humoros, mint egy halálos baleset.
Ludmilla
ezt a hülyét ismét előhúzták a dobozból...és a szokásához híven más fényében tündököl...Mennyire utálom az ilyen semmirekellő embereket...nem szégyelli magát,odaáll a dicsőséget szerzett sportolók elé...Te szarházi,az ápolónők,tanárok felháborodott hada elől elbújtál,hallgattál az egérlyukban...FÉREG
Aki Én
Fikázzad csak a főnököd őshazáját, fikázzad csak, majd megkapod a magadét.
quadrocopter
Na látjátok, hatalmas hülyékből is lehet miniszter és még mondja valaki, hogy nem értenek semmihez.
nemkati
Azért volt ilyen oltári tapló az indiai taxissal, hogy jól megmondja a magáét egy migránsnak Londonban. Ha a taxis magyar lett volna, remélem, azt kérdezné meg ettől a bunkótól, hogy mijafranc az az emberierőforrásminisztérium?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.