Kidobták a DK-s képviselőt a miskolci médiaközpontból A tegnapi, a Miskolci Kommunikációs kft.-nél folytatott csendes DK-s demonstrációnk részeredménnyel zárult, az online felületen néhány mondat megjelent közleményünkből. Akkor a Miskolc TV felelős szerkesztője szerkesztői szabadságára hivatkozva közölte, hogy a városi televízió nem foglalkozik az üggyel. A Miskolci Napló című hétvégi újság felelős szerkesztője szabadságon volt, így azt kérték, keressük őt az újságban való megjelenés ügyében. Ma ismét felkerestem a Miskolci Napló szerkesztőségét, ahol most már biztonsági őr állja el a bejáratot. Kaputelefonon bejelentkeztem a titkárságon, ahol elmondtam, Szepessy Sándor felelős szerkesztőt keresem. Bementem, azonban ahogy elindultam Szepessy irodája felé, elállta az utamat egy általam ismeretlen úr, feltartóztatott, számon kérve, mit keresek itt? Bemutatkoztam, Ő is ezt tette: Mike György volt, Csöbör Katalin országgyűlési képviselő férje, aki ott dolgozik. Majd...

Forrás: web.dkp.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grumpycat
Demokrácia van elvtársak! Nem a múltban élünk, ne hőzöngjenek, elvégre már 1955-öt írunk!
justhpeter
A miskolci "elitnél" is dübörög a demokrácia. Karöltve a tisztességgel és az intelligenciával. Mit várunk egy primitív seggnyalonc bandériumtól ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.