A Fidesz szerint a baloldal még most is pártpolitikai csatározást folytat, pedig most Magyarország jövője a tét.

A kormánypárt ezt Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus koalíció (DK) elnökének szavaira reagálva közölte az MTI-vel. A DK vezetője korábban azt mondta, Orbán Viktor miniszterelnök két nagy politikai hasznot remél az október 2-i kvótareferendumtól: tovább akarja fokozni az európai együttműködéssel kapcsolatos kételyeket, másrészt a népszavazást saját politikájának az igazolására fogja felhasználni.

A Fidesz reagálásában azt írta, a népszavazás pártok fölött álló nemzeti ügy, amiért itt lenne az ideje félretenni a pártpolitikát. Gyurcsány Ferenc azonban "még most hazudik és félrebeszél", ahelyett hogy megmondaná: támogatja-e a brüsszeli bevándorláspolitikát.

Hozzátették: Gyurcsány Ferenc is tudja, hogy nem 1260 migráns betelepítéséről van szó, hanem egy egész brüsszeli kvótacsomagról, amely szerint "futószalagon" telepítenék be a migránsokat felső korlát nélkül, amelynek súlyos biztonsági és kulturális következményei lennének. "Ezt a kockázatot nem tudjuk és nem is szabad vállalni" – fogalmaznak a közleményben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

egyvandor
Gorbán ner-je meg a Magyarország jövője. Ez a jelek szerint csak akkor működhet, ha a nertársakon kívül mindenki kussol és tűr.
egyvandor
Mondja ezt egy olyan tehetséges politikai szerveződés amelyik csak akkor tud sikereket felmutatni, ha mindenkinek kuss van, ha uralja a médiát, az ügyészséget, az a siker amit ők annak tartanak, az a törvény amit aznap reggel megalkotnak, az az erkölcs amit a párt érdeke éppen megkíván.
Szókrakész
Gyurcsány tipikus Merkel.
Wir schaffen das!
De hogy hogyan azt ő se tudja!
De szerinte jól hangzik.
Melette szövegértelmezési gondjai vannak.
Mert Orbán éppen a közös európai hadsereget, közös európai határvédelmet, közös... követeli!!!

És egy ilyen szellemileg korlátolt akar ME lenni, vagy ...
Hála Istennek, nem mindenki(csak3%) olyan hülye, hogy elhiggye a meséjét!!!
cs.n.
Hol van az a "kvótacsomag"? Belenéznék. Vagy ez is olyan, mint Columbo felesége, hogy csak beszélnek róla, de látni nem lehet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.