Gyurcsány Ferenc szerint a kormány az október 2-i népszavazást egy előrehozott választásnak tekinti, amelynek a tétje sok tekintetben össze is vethető egy választással.

A Demokratikus Koalíció elnöke kedden Miskolcon, az ITC székházban tartott lakossági fórumon azt mondta, hogy a miniszterelnök önmagát a megmentő szerepébe helyezi, eltereli a figyelmet. Közölte: Orbánék évek óta nem kormányoznak, azt szeretnék, ha a kvótareferendum lenne a magyar közélet középpontjában, és a valódi gondok, bajok így felszínre sem kerülhetnek.

Gyurcsány szerint a kormány szándéka, hogy egyre messzebb vigye az országot az Európai Uniótól.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

I.raptor
@Csizmás Kond: Te is mindig ugyanazt a dumádat nyomod, csak te még nem voltál ME.!
És nem is leszel! :-))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
feco fero
Feco! Remmlem, hogy ezt komolyan gondolod! Szavazást követően pedi el húzol a közéletből!
Másképen: Annakidején te miért is adtad le a miniszter elnökségedet? Miért is hagytál cserben minket? Ki hatalmazott fel arra, h tönkre tedd az MSZP t? Milyen felhatalmazással osztottad meg a Nemzetet? stb
Még másképpen:
Mit ér és milyen súlya van az un. bal oldalnak, akik mind ezt hagyták, engedték büntetlenül...
Szókrakész
"Gyurcsány Ferenc szerint a kormány az október 2-i népszavazást egy előrehozott választásnak tekinti, amelynek a tétje sok tekintetben össze is vethető egy választással."

Akkor örüljön!!!
Megbuktathatja Viktort!!!
Úgy is azt akarja.
Vagy mégsem?!?!?!
Szókrakész
Már nem tudja, milyen baromságokkal rukkoljon elő!!!
Egyik nap még értelmiség vs gyengeelméjűek, most ez.

Holnapra mi a menü Feri???
Legalább az étlapot tedd ki elénk, hogy választhassunk!!!
Csizmás Kond
@I.raptor: hát igen...mert az ősemlősi felfogás alapján egy cikk megvitatása közszereplésnek számít...ezért haltál ki csupaszmadár.
I.raptor
@Csizmás Kond: Bár utálok egy ostobával beszélgetni, most az egyszer kivételt teszek!
De, csak egyszer!
Hogy ne halj meg ostobán: ..."A Velociraptorénál kezdetlegesebb dromaeosauridák fosszíliái között is léteznek olyan példányok, amelyek az állatok testén levő tollak és teljesen kifejlett tollas szárnyak maradványait őrzik.[29] A tény alapján, miszerint a Velociraptor ősei tollasak voltak és feltételezhetően képesek voltak a repülésre is, az őslénykutatók hosszú időn át feltételezték, hogy a Velociraptor a röpképtelen futómadarakhoz hasonló tolltakaróval rendelkező állat lehetett.
2007 szeptemberében a kutatók tollszárcsomók maradványaira bukkantak egy mongóliai Velociraptor mellső lábán.[9] A madarak szárnyán az ilyen csomók a tollak helyét jelzik, és a jelenlétük a Velociraptornál arra utal, hogy ez a dinoszaurusz tollas volt."...
Olvass, tanulj, mert rád fér!
Ott, nálatok, Romániában is olvasható a Wikipédia! :-)
Csizmás Kond
@I.raptor: ..ismerős duma...szerintem meg alig várod valaki hozzád szóljon mert különben zsolozsmázhatnád a monológodat...és nem érdekelnek a bőregerek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.