Otthonmaradás? Érvénytelen szavazat? Az MSZP, úgy fest nem tud dönteni. A párt politikusai elvitatkozgatnak a kérdésen, ráadásul az MSZP amúgy sem akar kötelező kvótákat - tehát akár nemmel is szavazhatnának a szocialista párt szimpatizánsai?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Ezt az idióta kampányukat pont leszarja Brüsszel.(bármelyik párt)
A kampány kizárólagos célja a majré, a hisztéria a fenntartása. Gondolom senki nem hiszi komolyan, hogy Brüsszelben tűkön ülve várják, hogy vajon mi lesz a magyar (nép)szavazás eredménye! Ugyanaz, mint bárhol máshol, ha szavaznának. Csak máshol nem basznak el egy valag pénzt arra, hogy megszavazzák a nyilvánvalót.
Mert mekkora tétje van ennek a baromságnak? Semmi!!Ha nem baxnak el milliárdokat akkor 70% a kvótára fog szavazni?? A kormány nézetét a Brüsszelben lebzselő naplopók is el tudnák mondani. Azért vannak kint!Érdekes minden másban tud Orbán dönteni(hogy mi a jó a magyaroknak, olimpia Paks"...) Ebben nem? Elmennek a jó büdös francba!
Nem vagyok egyik nyáj tagja sem! Viszont, van annyi eszem, hogy eldöntsem mit tegyek egy ilyen értelmetlen szavazáskor. Nekem ne mondja meg senki, hogy egy szavazáskor kire mire és, hogy szavazzak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
@Perwool: "Ha a szavazástól bármi megváltozna, betiltanák." (Donal Scannell idézet)
Aki Én
Mit rugózunk már ezen a kvóta dolgon? Egyébként ha valóban a kötelező kvótáról szólna, akkor minden ember ellenezné azt, így még az MSZP is. De NEM erről, hanem kizárólag orbán hatalmáról szól. Ha valóban az lenne a kérdés, hogy akarunk-e idegeneket ezrével, illetve a szavunknak lenne bármi következménye az Eu-ban, akkor ok, menjen mindenki szavazni.
De ez nem a menekültekről és nem a kvótáról szól.
Ha érvényes lesz, akkor nem kérdés, hogy a nemek nyernek. Azt viszont orbán úgy fogja kommunikálni, hogy az egész politikáját, korrupcióstól, mindenestől helyesli a többség.
Pontosan tudják ők is, hogy a többség nem akar idegeneket, tehát az egyetlen jó döntés, ha ennek ellenére el sem megyünk, jelezve, hogy hazugságnak, és orbán érdekein kívül tökéletesen feleslegesnek tartjuk.
Azt a horgot bekapni, hogy érdekli őket az emberek véleménye... hát, hogy is mondjam? Inkább nem mondom.
Peller Anikó
Akarja e őn, hogy az országgyűlés felhatalmazása nélkül a mekkergült mekkentet tömegesen mehdugják a fiatal arab muszlimiszlám férfiúk?

O Igen
O Nem
O Tököm tudja
O Igenis nemis
O Csak országgyűlési felhantalmazással
Kutyuska
@Veleda: Igen, teljesen ötlettelenek, tehetetlenek. Ezért nem értem, hogy miért gondolják, hogy alkalmasak lennének kormányzásra.
Kutyuska
@Hellcat: Ezt már most borítékolhatjuk.
szaboria1
Csak el kell gondolkozni pl egy kis településen ahol mindenki ismeri egymást na ott azért kell elmenni mert akkor nem tudják követni ki az aki nem ment el. A szavazó fülkében el lehet dönteni mire akar szavazni. Mivel két kérdés van lehet választani. Mi is elmegyünk mert ugye a listán követhető ki nem ment el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.