A Fidesz továbbra is "utcahosszal" vezet az MSZP előtt, a teljes népességben 42:19, a választani tudó "biztos" szavazók körében 61:29 az arány a Medián januári közvélemény-kutatása szerint. Demszky és Gyurcsány egyre népszerűbb.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Robot
A Figyelőnetnél milyen hírszerkesztő van? Egy egzakt, elemzést ismertető cikkhez ilyen szubjektív, minősítő címet ad, azt sugallja, mintha publicisztika lenne.
nyirtass
Hol végezték el ezeket a felméréseket? - a Parlamentbe?
És mennyi pénzért vásároltak ilyen eredményt a "tűzközeli" cégtől? -Természetesen ezt az összeget sem az IMF "kasszájából" fizették ki, hanem az adózó állampolgárok zsebéből húzták ki. Felmerül bennem a kérdés ezért érdemes tisztességesen adózó állampolgárnak lenni?
Zwei
@nyirtass: költői a kérdés:D
de az, hogy kókamóka jobb, az evidens, alatta "dübörgött" a gazdaság, a "zálogosítás" meg csendben megy!:P
nyirtass
@Zwei: Ez a kérdés megoszthatja a véleményeket, de ha elolvasod a teljes cikket, az a fontosabbik része, ahogy kampányol a Jobbik ellen. Az IMF aggódik a Jobbik elért sikerei miatt!
A kormánynak öleb módjára kell engedelmeskedni a "gazdinak" és ezért kampányolnak ellene. De engem elgondolkoztat, hogy miért csak a Jobbik ellen kampányol ilyen vehemenciával. Az IMF a többi párttól nem fél?, a többi jobboldali párt az "ölebje"? , csak ez az egy védelmezi a magyar portát "veszett kutya" módjára? Te ezen még nem gondolkodtál el? Mi a véleményed róla?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.