A kényszerbetelepítést ellenző népszavazás jogosíthatja fel a kormányt arra, hogy Brüsszel terrorveszélyt rejtő tervét megakadályozza – mondta a nemzeti fejlesztési miniszter csütörtöki veszprémi sajtótájékoztatóján.

Seszták Miklós, aki az Országjárás 2016 rendezvénysorozat első állomására érkezett Veszprémbe, úgy fogalmazott, hogy az eredményes és a nemek többségét hozó népszavazás jelenti az egyedüli esélyt arra, hogy a "kultúránkat veszélyeztető folyamatok" megállíthatók legyenek.

A tárcavezető hangsúlyozta: "ne kockáztassuk Magyarország jövőjét, szavazzunk nemmel".

Kérdésre válaszolva a politikus elmondta azt is, hogy minden választókerületben két fórumot terveznek az Országjárás 2016 programsorozat keretében.

Országosan 212 hasonló rendezvény várható, ahol "minden politikus, aki fontosnak tartja, hogy elmondja a véleményét a témában, részt fog venni", köztük a miniszterelnök, kormánytagok és parlamenti képviselők – közölte.

Seszták Miklós szólt arról is, hogy a fórumokon a népszavazáson való részvétel fontosságát kívánják hangsúlyozni, és arra kérnek mindenkit, hogy nemmel voksoljon.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Már várom Schmit Pált az újrafelhasznált gondolatával. Aki igennel, érvénytelenül szavazott, vagy távol maradt valahol mélyen ő maga is nemmel szavazott. Kész, 100%-os részvétel, 100%-os győzelem.
Bringás
Győzünk és megtanítjuk Brüsszelt kesztyűbe dudálni!
papa.49
Fütyiszek azért ,,tartós kenyeret, ,már ne vegyetek))))))))))
Aki Én
Magyarul, ha nem mész el a korrupt rezsim érdekeit szolgáló hazug népszavazásra, akkor a terrort támogatod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.