Halott oroszlánba nem illik belerúgni, és az én szememben az LMP volt társelnöke halott oroszlánnak számít, ami a politikát illeti. Sokan csodálkoznak azon a kijelentésén, amelyet a Budaházy-ítéletet követően tett, de hadd jelentsem ki: nincs ebben semmi különös. Kicsit utána kerestem az interneten Schiffer doktor múltjának és érdekes dolgokra bukkantam. Dr. Schiffer András ügyvédi irodája (Schiffer és társai ügyvédi iroda) egy időben Orbán Viktort is képviselte, évekig voltak (2002 és 2006 között) a Magyarországi Szcientológia Egyház jogi képviselője. Az irodából elsősorban dr. Szikinger István foglalkozott az egyház ügyeivel. Dr. Szikinger István Budaházy védője volt a perben. És szerintem itt zárul a kör.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: I.raptor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
@surdilloFUJT: Nem lehet (ez csak felvetés, kérdés!) hogy a közös MSZP-Fidesz adóforint lopkodásokról már akkor volt olyan bizonyítéka a Fidesznek, amivel megzsarolhatták Gyurcsányt és a pártját?
Például az autópálya felülszámlázott pénzek Fidesszel való elosztásáról voltak/vannak olyan bizonyítékok a Fidesz kezében, aminek nyilvánossága mindkettő (most már 3!) alakulat megszűnéséhez vezethetne és a politikusai hosszú tömött sorokban mehetnének a kaptárba?! (Közpénzek ellopása, elsikkasztása egy párt által, ha az bebizonyosodik, azt hiszem elég a felszámolásra!)
Hogy ezért nem került soha nyilvánosságra 2006 igazi története?
Más logikus okot nem lehet elképzelni!
Azért mozognak most is úgy a politikai pályán az MSZP-sek és bizony Gyurcsányék is, hogy komoly ügy ne derüljön ki, politikusi "elit" tagja ne kompromittálódjon, csak amolyan porhintés legyen a népnek?!
Ezért a legfontosabb dolog az elmúlt évtizedek "elit"-jének, hogy nehogy megerősödjön olyan alakulat, akiket nem lehet valamivel megzsarolva arra bírni, hogy nehogy feltárja az elmúlt évtizedek korrupciós összefonódásait?!
Próbáld meg egyszer így végig gondolni az elmúlt évtizedek történéseit, és lehet hogy máris összeáll a kép!
Béla333
@I.raptor: 21.21-re
Biztos te el sem olvasod, hogy mit írnak itt mások (mondjuk én), ugyanis éppen azt hiányoltam több beírásomban is, hogy egyáltalán nincsenek tisztázva a 2006-os események. Pontosabban csak egy része, de a teljes ügy felbujtókkal, közvetítőkkel, végrehajtókkal kompletten nincs feltárva.
Éppen azt hiányoltam hogy miért nem tárta fel Gyurcsány addig a teljes történetet, amíg az ő vezette a kormányt, aminek a rendőrség és a titkosszolgálat is a része?
2006 után a következő választásokig volt még 3 és fél éve?!
Szerinted miért nem tudjuk a felbujtókat megnevezni bizonyítékokkal együtt már 10 éve?
I.raptor
Béla333 Bélus!
A Bajnai-kormány 2009. április 16. óta irányította Magyarország ügyeit, tehát Gyurcsánynak csak kettő és fél éve lett volna rá!
DE! Nagyonalúan ugorjunk át rajta!
Nem az ellenzéknek kellett volna kikényszeríteni a teljes vizsgálatot?
Ezt is Gyurcsány számlájára írod?
Nem vagy Te is ugyan úgy, mint a viccbeni Móricka?
Mindenről AZ jut eszedbe?
Béla333
@I.raptor: 21.46-ra
Olvasd át még egyszer mit is írtál!
Az akkori ellenzéknek (a Fidesznek!) kellet volna kikényszeríteni, hogy nyomozzák ki a 2006os történések teljes történetét, hátterét?!
Ezt komolyan írod, vagy csak hülyéskedsz?
Nem Gyurcsánynak kellett volna feltárni a történéseket és az esetleges Fideszes érintettséget bizonyítékokkal elénk tárni?
Gondolkozz, mielőtt valamit leírsz!
I.raptor
@Béla333: Béluska!Ha nem olvasol, akkor felesleges a szócséplés!
Én Gyurcsány-fóbiádról írtam!
És ezáltal a "Gyurcsány-terrorról"!
Szerintem itt fejezzük is be, mert fárasztó vagy!
Inkább elmegyek aludni!
Na jóccakát!
Béla333
@I.raptor: 21.58-ra
Valóban jobb lesz, ha elmész aludni. Ez a beírásod már teljesen zavaros!
Neked is jó éjszakát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.