Egyre több család a felekezeti intézményekben keres menedéket gyermekének az állami oktatás elől. A folyamatot kormányzati intézkedések is gerjesztik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@RonaGyuri: 1992 hazajöttek az Isteni Megváltóról nevezett Nővérek a volt Cégem Központja régen az övék volt és azt vissza kapták: A rendfőnöknő akkor nekem azt mondta nagyon nehéz lesz az egyházi tanítás mert a felvételiknél nem erre számított. Annak dacára, hogy megkeresztelt gyerekeket vettek fel akik templomba is jártak.
szaboria1
@RonaGyuri: Ez nem mese mert csak 93-ben lett csak teljesen övék az épület Ők földszinten laktak míg a cégem felszámolása véglegesen nem történt meg.
Apatszerek
Az egyházi oktatás az tanít, az állami meg felügyel!
RonaGyuri
@Apatszerek: hááát, akadnak olyanok is! =))
bakegya
Az a kormányzat amelyik az iskoláit az alsó-és felsőoktatását és az egészségügyét amortizálja le ,aza saját lakósságát és annak jövőjét veszi el-és ezt ORSOS VICCTOR SIKERESEN TESZI.
Balogh plébános miniszter ehhez kevés lesz,mint ahogy hofmann rózsi galambom is az volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.