Elképesz­tően sikeres cége van a Voldemort nagyúrként elhíresült fideszes képviselő, Mengyi Roland feleségének.

Mengyi Ramóna 2014 nyarán alapította egyszemélyes kft.-jét, és azóta szárnyal a cég. Az Immosolutions Gazdasági Tanácsadó Kft. már az alapítása évében 13 milliós nyereséget hozott, a következő évben pedig már megtizenháromszorozta a profitját: tavaly 193 milliós nettó bevétel mellett 168 milliós eredményt produkált az alkalmazottak nélkül működő tanácsadó cég.

A cégpapírok szerint a kft. annyi pénzzel rendelkezik, mint egy uniós pénzzel kitömött szociális szövetkezet: a bankszámláján több mint negyedmilliárd forint, egész pontosan 254 millió 366 ezer forint, a házi pénztárban pedig 2,5 millió forint pihent. Ennek ellenére a saját bevallása szerint ingatlanközvetítéssel, vagyonkezeléssel és tanácsadással foglalkozó cég nem tűnik aktívnak.

A vállalkozás székhelyeként megadott zuglói családi házban semmi sem jelzi azt, hogy ott található az Immosolutions Kft., noha a jogszabályok szerint fel kellene ezt tüntetni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Lehet tapsikolni hozzá fidesznyikek...a többinél is ez van. nem hiába nem akarják komolyan venni a vagyonnyilatkozatokat főleg nem kiterjeszteni a családtagokra is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Pénz mosoda!!! Ha polt nem nyúl utána, majd megteszi az EU!!!???
justhpeter
Hát Istenem, minden nap dolgozik. Ahogy a többi is ebben a brancsban.
Desischado
Szerintem is pénzmosás folyik. De orbanisztánban ezen ne csodálkozzunk. Meddig tűrjük még ezeket a vérszívó parazitákat?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.