Ellenzi a migránsok betelepítését az MSZP XV. kerületi önkormányzati képviselõje, aki hívõ keresztény nõként mást gondol a kvótanépszavazásról, mint az, aki nem veszi alapul, hogy a migránsok által képviselt dolgok ellentétesek a keresztényi magatartással - errõl Móricz Eszter az M1.aktuális csatornán beszélt szombat este.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Eriksson: Hát akkor nem fog elébük menni.
Eriksson
@silber13: Bár úgy lenne. Mert most mi van? Elindulnak a tengerre akár gumimatracon is, mert tudják, hogy ott a segítség.
silber13
@Eriksson: Ha elmarad a segítség, nem fognak nekiindulni.
silber13
Mellesleg azön a részen au EU haditengerészet kb 100-120 járőrhajóval rendelkezik, nem számítva a fregattokat és rombolókat, meg a többfeladatú hajókat.
Eriksson
@silber13: Ezt kellene elmagyarázni az olaszoknak. Bár mintha Senor Renzi kezdene észhez térni.
"Renzi: Európa ismerje el, hogy kudarcot vallott!
A migrációról eddig Európa sokat beszélt, de keveset tett az ügyben. Mi bevezettük a hot spotokat, a fényképes személyazonosítást, az embercsempészek elleni küzdelmet. A többiek néhány hajót küldtek a Földközi-tengerre, amelyek a migránsokat Szicíliában rakják ki: ez hasznos interjúk adására, de nem a probléma megoldására”
– jelentette Renzi a Corriere della Sera című olasz lapnak.

Az olasz kormányfő sürgette a kitoloncolásokat, valamint a megállapodást a migránsokat elindító afrikai államokkal, amiről szerinte sok tagállam nem akar tudomást venni.

A kitoloncolásokat kezelni kell, ezt egyelőre Olaszország teszi, miközben Európa találkozókat tart. (...) Olaszország, ha szükséges, egyedül cselekszik: tudjuk, hogyan.

"A milliárdokból épült új Európai Tanács székháza mellé oda kellene tenni azt a migránshajót, amit Olaszország a tenger mélyéről emelt ki, mert így legalább akárhányszor értekezlet van, ahelyett, hogy csak az új díványokat néznék, azt a hajót is látják majd a migráció botrányával együtt.”

Az olasz miniszterelnök szerint, ha minden így folytatódik, akkor pozsonyi szellemiség helyett, Európa szelleméről fogunk vitázni.

"Pozsonyban tettünk egy szép hajókirándulást a Dunán, mindannyian együtt. De azt reméltem, a Brexit okozta válságra adunk választ hajókázás helyett” (MTI)
Béla333
Nagyon érik már a 2018-as MSZP-Fidesz nagykoalíció! Szigorúan a mi érdekünkben, hogy nehogy a Jobbik jöjjön!
A szellemi szint már megvan az MSZP-seknél is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.