Ellenzi a migránsok betelepítését az MSZP XV. kerületi önkormányzati képviselõje, aki hívõ keresztény nõként mást gondol a kvótanépszavazásról, mint az, aki nem veszi alapul, hogy a migránsok által képviselt dolgok ellentétesek a keresztényi magatartással - errõl Móricz Eszter az M1.aktuális csatornán beszélt szombat este.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Erről nekem ez ugrott be:

Ha belegondolunk még nem is akkora baromság

bár igazából nem ártana néhány momentumot valóban megfontolni

Hatékony és eredményes, legalább is nagyon úgy tűnik a migráncs-propaganda az emberi hülyeség legrosszabb következményeit hozza a felszínre.
Az M1 aktuális csatornán Móricz Eszter, az MSZP XV. kerületi önkormányzati képviselője beszélt arról szombat este, hogy: Ellenzi a migránsok betelepítését, mert hívő keresztény nőként mást gondol a kvótanépszavazásról, mint az, aki nem veszi alapul, hogy a migránsok által képviselt dolgok ellentétesek a keresztényi magatartással.
Ez egy dolog, majd azt mondtam szóra sem érdemes, de a liba azt is tudta mondani, hogy: „szeretné, hogy Magyarországon ne kelljen az iszlám jogrend (saría) érvényesítésétől félnie.”, amihez hozzáfűzte: „ha valaki megismeri ezt a törvényrendszert, látja, hogy jelentős fenyegetettséget, biztonsági kockázatot jelent.”.
Nos ebben valóban van valami, mármint sokak számára a fenyegetettségben.
Például sok helyen „divatban van”, hogy levágják a tolvajok kezét! Visszamenőleges bevezetése esetén a kéz-nélküli politikusok országa lennénk! =))
De hogy kevésbé szadista ötletet is adjak, épp ma olvastam egy hírt: A spanyol Marca értesülései szerint Maurizio Arrivabene a Ferrati csapatfőnöke hat órát töltött előzetes letartóztatásban és ezer dollár büntetést is kell fizetnie Szingapúrban egyetlen eldobott cigaretta csikk miatt.
Nos valami hasonló nálunk sem ártana, hogy az utcákat nyilvános WC-ként értelmező kutya-tulajokról ne is tegyünk említést! =))
1magyar
Az mszp-ben is vannak értelmesebb emberek, akiknek megvan legalább a magukhoz való eszük.
tutajos
@1magyar: Bárcsak a Mélymagyar Nagy Nemzeti (Ál)keresztény Illibsi gazdaállat akoljában is lennének értelmes élőlények!
"Na, ugye!"
"Nix ugribugri!"
Eriksson
Igaza van a képviselőnek. A világon talán nincs nagyobb ellentét, mint a liberális és az iszlám életfelfogás között. Ezt miért hagyják figyelmen kívül a kedves polgártársak?
1magyar
@Eriksson: Na ja, éppen őket, a liberálisokat fogják kinyírni, az általuk védett buzikat, lengén öltözött nőket stb. először.
Aztán jövünk mi a konszolidáltabb viselkedésűek.
Eriksson
@1magyar: Szerintem is így van a forgatókönyvben.
wagabund
..."Ellenzi a migránsok betelepítését az MSZP egyik önkormányzati képviselõje"...

simán megvilágosodott...ennyi...majd jól behívja az irodájába a jegyző, és leveszi róla a keresztvizet.

ugye megvan, ki a jegyző?
1magyar
@Eriksson: Mennyire buták, naivak a liberálisok! Még azt sem fogják fel, hogy éppen ők az első célpontok.
Hozzáteszem: génhibának tartom a homoszexualitást, de ezek azonnal megölik őket, míg velünk még az esküvőjüket is elfogadtatták.
Eriksson
@1magyar: Pedig ők lesznek. Az arabok közel-keleten nem tudnak mit kezdeni Izraellel, majd Európában intézik el az ő gyermekeit.
bencemacska
@Eriksson: És mit old meg ebből a népszavazás.
Nem lenne annak a pénznek jobb helye?! Muszáj Rogán szomszédját gazdagítani?
(Mondom annak ellenére, hogy én tényleg félek minden idegentől! De a provokálásuk csak ront a helyzeten!)
Eriksson
@bencemacska: Ki provokál kit?
Egyszer és mindenkorra tudomásul kellene venni, hogy nem orbán, rogán meg a fidesz okozzák a népvándorlást, kár az ilyen dolgokat összemosni egy világjelenséggel. Inkább tenni kéne ellene valamit, nem még azt is gáncsolni aki akarna esetleg.
bencemacska
@Eriksson: Mit tesz a népvándorlás ellen a népszavazás?
Tavaly akkor indult meg a magyar határ ellen a tömeg, mikor OV bejelentette a kerítésépítést. Mindenki időben át akart érni!
Nem szövegelni kell, hanem cselekedni!
Eriksson
@bencemacska: Ez Uniót esetleg más gondolkodási fázisba kapcsolja. Bár a Brexit sem rázta meg túlságosan őfelségééket, mire számíthat a maradék 27?
A kerítésépítés nem új dolog, több kilométer hosszú, több méter magas, egymás mellett több soros példányai fellelhetőek több ország határain, melyek egyúttal NATO kompatibilisek.
Ők nem szövegeltek, ők cselekedtek.
silber13
Én továbbra is a tengeri erő bevetése mellett tartok ki! Nem kell őket bántani, de a hideg és egyre hidegebb víz észhez téríti őket.
Eriksson
@silber13:Aztán hogy, amikor az olasz parti őrség egészen a líbiai partokig elébük megy?
silber13
@Eriksson: Hát akkor nem fog elébük menni.
Eriksson
@silber13: Bár úgy lenne. Mert most mi van? Elindulnak a tengerre akár gumimatracon is, mert tudják, hogy ott a segítség.
silber13
@Eriksson: Ha elmarad a segítség, nem fognak nekiindulni.
silber13
Mellesleg azön a részen au EU haditengerészet kb 100-120 járőrhajóval rendelkezik, nem számítva a fregattokat és rombolókat, meg a többfeladatú hajókat.
Eriksson
@silber13: Ezt kellene elmagyarázni az olaszoknak. Bár mintha Senor Renzi kezdene észhez térni.
"Renzi: Európa ismerje el, hogy kudarcot vallott!
A migrációról eddig Európa sokat beszélt, de keveset tett az ügyben. Mi bevezettük a hot spotokat, a fényképes személyazonosítást, az embercsempészek elleni küzdelmet. A többiek néhány hajót küldtek a Földközi-tengerre, amelyek a migránsokat Szicíliában rakják ki: ez hasznos interjúk adására, de nem a probléma megoldására”
– jelentette Renzi a Corriere della Sera című olasz lapnak.

Az olasz kormányfő sürgette a kitoloncolásokat, valamint a megállapodást a migránsokat elindító afrikai államokkal, amiről szerinte sok tagállam nem akar tudomást venni.

A kitoloncolásokat kezelni kell, ezt egyelőre Olaszország teszi, miközben Európa találkozókat tart. (...) Olaszország, ha szükséges, egyedül cselekszik: tudjuk, hogyan.

"A milliárdokból épült új Európai Tanács székháza mellé oda kellene tenni azt a migránshajót, amit Olaszország a tenger mélyéről emelt ki, mert így legalább akárhányszor értekezlet van, ahelyett, hogy csak az új díványokat néznék, azt a hajót is látják majd a migráció botrányával együtt.”

Az olasz miniszterelnök szerint, ha minden így folytatódik, akkor pozsonyi szellemiség helyett, Európa szelleméről fogunk vitázni.

"Pozsonyban tettünk egy szép hajókirándulást a Dunán, mindannyian együtt. De azt reméltem, a Brexit okozta válságra adunk választ hajókázás helyett” (MTI)
Béla333
Nagyon érik már a 2018-as MSZP-Fidesz nagykoalíció! Szigorúan a mi érdekünkben, hogy nehogy a Jobbik jöjjön!
A szellemi szint már megvan az MSZP-seknél is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.