Jöhet egy számsor, hány migráns jut egy településre, ha kevés a nem a népszavazáson. Feláll a keresztényüldözési államtitkárság. Kormányinfó.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Már megbocsásson Lázár úr!... De a migránsok betelepitésekor nem a önkormányzatoknak kell "segélyeznie" őket, hanem erre az EU ad pénzt M.o-nak, mint ahogy más országoknak is! Tehát ezt nem a költségvetésünkből kell fedezni, hanem az erre a célra kapott EU-s pénzt kell szétosztani hiánytalanul! Persze ebből nem lehet "lecsippenteni", legalábbis nehezebben, mint egy beruházásnál!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Hellcat: Megtenned, hogy belinkelned ide? En is rajta vagyok a feszen, de ma meg nem nyitottam ki...
Egyebkent orban pampogott arrol, hogy a gyarigazgatok orszagos tanacsa vagy mi a lo'turo' forszirozza szakmunkasok importalasat, es EZT tamogatja ez a nemzethy skizofren... De nyugodj meg, akiknek mar eladta a letelepedesi kotvenyt , azok mar reg nyugaton gyartjak a Molotov koktelt, meg olajozzak a puskajukat...:o)))

Koszi...:o))
libellle
@Hellcat: Olvastam abban a kék lapocskában az interneten, hogy tudta, az EU a menekültre több mint hetven milliot ad évente a magyar polgárok csak egymilliot kapnak. De olvass te utánna feltétlenül mert lehet nem jól olvastam azt en. Nos a magyar polgároknak az EU 1,6 milliot ad évente ami nem jut el hozzájuk. Jól elvannak azok Schweizban, Luxenburgban és Panamában. Nos amennyiben ez igy van mármint a menekültek költsége most miröl beszél ez a masik cigus.
Hellcat
@libellle: Minden EU ból ideáramló pénz nagyját a qrbánék teszik zsebre sőt nem rég volt, hogy a cigánykirály direkt tartja alacsonyan a béreket mert abban látja a "jövőt" ha arra menne el az Eu-s támogatás idehaza mint amire küldik akkr nem krözne le minket éppen szlovákia meg románia.
karma1
@Hellcat: Csokolom, ez mar a FORBIDDEN kategoriaba csuszott...:o)))) Szoval azert am, mert nagy baj lenne, ha ido elott kitudodna, hogy ezt a "migrancs-betelepitest" maga a Don Padre szorgalmazza, netan a lezerjanko fele miniszterium vezenyli le...

Ne tarts ettol, ugyanis ha a csungohasu torreadorrol kiderul, hogy ez hozza kotheto - marpedig mindt tudjuk, az o tudta es engedelye nelkul meg egy santa legy se repulhet be kishazankba! -, akkor a kelloen felpaprikazott nep szepen el fogja intezni ot, lampavasat, kapat, kaszat mindenhol talalni erre a celra...:o)))
Hellcat
@karma1: Bárcsak ott tartanánk. Nyitnék egy gazdaboltot egyből :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.