Kósa Lajos az álnépszavazási kampány hajrájában bedobta, hogy a kormány lemond, ha az igenek kerülnek többségbe. – írja közleményében a Demokratikus Koalíció.

Úgy folytatják: Azon túl, hogy ez egy megmosolyogtatóan szánalmas próbálkozás a részvétel növelésére, Kósának tisztában kell lennie azzal, hogy a kormány teljes kudarcát valójában egy érvénytelen népszavazás jelentené.

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán-kormánynak akkor kell lemondania, ha érvénytelen lesz a saját maga által kezdeményezett népszavazás. A DK szerint, ha egy kormány az ország ügyei helyett hónapokon át csak egyetlen üggyel hajlandó foglalkozni és az abban kezdeményezett népszavazása érvénytelen lesz, akkor maga a kormány bukik el. A DK tehát megérti a komolytalan blöfföt hangoztató Kósa Lajost, elvégre az érvényesség kérdésében mégis csak az állása forog kockán.

A DK álnépszavazási álláspontja egyértelmű és változatlan: az emberek otthonmaradással tehetik érvénytelenné az álnépszavazást és utasíthatják el a kormány EU-ellenes politikáját. – zárul az ellenzéki párt közleménye.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Kósa már előre borítékolja a fidesz-kdnp csalás intézményét!!! Csalni fognak arcátlanul és gátlástalanul, hogy érvényes legyen ez a hazug és álságos népszavazás!!!

SENKI NE MENJEN SZAVAZNI!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
A lemondás előtt még fizessék vissza a népszavazás és a kampány árát.
Jozefina
Kósa már előre borítékolja a fidesz-kdnp csalás intézményét!!! Csalni fognak arcátlanul és gátlástalanul, hogy érvényes legyen ez a hazug és álságos népszavazás!!!

SENKI NE MENJEN SZAVAZNI!!!
Eriksson
@justhpeter: Oszt miért? Az IMF kölcsönt sem a szoci kormány fizette vissza. Na , de ha csak ezen múlik, fideszék sose fizetik vissza, mert nem fognak lemondani.
justhpeter
@Eriksson: Amit elloptak azért elég az életfogytiglan. A mostani kampány és a népszavazás árát fizessék vissza.
Eriksson
@justhpeter: Ne rugózzunk, hogy ki mit. Életfogytig kőfejtőben mind.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.