kötelező betelepítési kvótáról rendezett országos népszavazáson vasárnap reggel 7 óráig a szavazásra jogosultak 1,16 százaléka (92 524 szavazó) adta le szavazatát a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint. A kormány által népszavazásra feltett kérdés úgy szól: "Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?" A cikk a hirdetés után folytatódik A fővárosban a szavazók 0,78 százaléka, 10 522 választópolgár adta le szavazatát 7 óráig. A megyék közül a részvételi arány 7 órakor Békés megyében volt a legmagasabb, 1,47 százalék, ami 4294 szavazót jelent. A legalacsonyabb részvételi arány Baranya megyében volt: 1,04 százalék, 3238 szavazó. Heves megyében 1,36 százalék az arány, ami 3341 szavazót jelent. Az NVI a nap folyamán kétóránként közöl összesítést a részvételi arányokról. A következő adatok 9 óra után lesznek elérhetők az NVI honlapján. 9 óra -...

Forrás: heol.hu
Feltöltő: koszpeko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
"1869. október 2-án született Mahatma Gandhi, ezért az ENSZ 2007-ben ezt a napot nyilvánította a béke és az erőszakmentesség világnapjának. "
nemkati
Most itt tartunk, 11-ig ~ másfél milla.
Ez a nyár utolsó szép napja, aki még nem ment szavazni, az menjen inkább kirándulni!
Aki volt már szavazni, az is! Én is megyek. Kirándulni.
karma1
@lampa laz: Mennyivel jobb lett volna , ha inkabb arra emlekeznenk...:o))) De mivel orban basinak semmi koze sincs a demokraciahoz, , igy ez az evfordulo nem erinti ot...:o((
karma1
@nemkati: "Az oldal nem talalhato"
Nemes egyszeruseggel eltunt egy "nemzethy" hivatal... Mert megteheti, mert nem kell nekik elszamolniuk senkinek se, az elb@szott 17 milliardnak uthetik a nyomat a magyarok...
En inkabb a gorban fejit utogetnem, utemesen...

Na, akkor most hol is vagytok, trollok???
Erre az esetre mit mond a part-pamflet? Vagy meg nem kaptatok meg, mit kell mondani? Vagy eppen most alszotok, mert hetfore virradora minden iraskepes embernek skribalnia kell az ervenyes szavazatokat. Ahhoz pedig sok ido es sok ember kell am!
lampa laz
@karma1: Áder is oda pislanthatott volna a naptárra mielőtt erre a napra tette a népszavazást.
karma1
@nemkati: Koszi... EZ kinyilt... A masik nem...:o))
lampa laz
@karma1: 12:45, nem érnek rá, mert telefonálnak...a kubaszott listáról buzdítják szavazásra a híveiket.
karma1
@lampa laz: Azt hiszem, ok teljesen immunisak a demokraciara, mivel India a vilagon a legdemokratikusabb orszag allitolag, a sok ellentmondas ellenere,.,... Mahatma Gandhi pedig akkora formatumu politikus, demokrata volt, amekkorat esszel sem orban, sem ader fel sem er...

Tudod, en sem megyek el Ramadant unnepelni, Hanukat sem tartok, viszont gondolok majd oktober 31-en a Reformacio Napjara na meg a Vilagtakarekossagi Napra, es azt sem felejtem el ezen a napon, hogy akkor szuletett a kislanyom.
karma1
@lampa laz: Azert kivancsi leszek, melyik troll maszik elo a trutymobol, amiben most ugy csoportilag vannak, es mit fog idebofogni, ez azert lesz erdekes csak, mivel ebbol lemerheto lesz majd, hogy mit is akar a fidesz most majd a zemberekbe sulykolni...
Csizmás Kond
@karma1: A troll te vagy...és a fajtád.
" A troll az internetes szlengben olyan személy megnevezése, aki provokatív, ingerlő módon, tárgyhoz nem tartozó üzenetekkel bombáz egy online közösséget."
Most a szavazás ideje van tehát aki egy keveset is értékeli önmagát az elment szavazni és sétál a szép időben nem itt öklendezi a propaganda szövegeit.
karma1
@lampa laz: Nini, latod, nem kellett sokat varnunk...:o))) Tudod, aki egy hete mar elkuldte levelben Romaniabol a szavazatat, annak tenyleg csak setalgatnia kell ebben a szep idoben...:o)))) Tedd azt Te is, en is jol ereztem magam a csodalatos idoben... Viragzik a boroniam, - ennel finomabb illatu cserjet nem lattam...:o))))
karma1
@lampa laz: A 13.06-os hsz-em Neked szolt...:o))) Ugrott a gepem, amikor a "valasz"-ra kattintottam, bocs,...:o)))
kemeati
@Csizmás Kond: Valóban szép idő elment a család 4 érvénytelen szavazásra
Csizmás Kond
@kemeati: van aki a hiábavalóságot szereti...
lampa laz
@karma1: akkor hamarosan előmászik az összes va-kond, akik levélben szavaztak.
karma1
@lampa laz: Hiaba, a magyar nyelvnel nincs szebb, es beszedesebb... Mar jonnek elo, ez jo dolog, hidat fogsz, ha elolvasod ennek a cikknek a 3. hsz-et: propeller.hu/nagyvilag/3244555-bbc-ha-ervenytelen-referendum-orban-gyengenek-sot-ostobanak

Ez beszedesebb mindennel...:o)))) Legyen szep napod, en huzok agy -iranyba, ma hosszu volt a nap, es nekem mar hetfo van...:o)))
karma1
@lampa laz: Koszonom, ram fer...:o)))
lampa laz
@karma1: ezt jó elnyúltam, Nógrádi-Várhalmi Judit fb. hsz-re értettem, bocs
karma1
@lampa laz: Igen, elmeletileg megnyithattam volna, de megsem nyilt meg...:o))) Ide be tudsz tenni facebook hsz-eket is...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.