Vasárnap reggel a miniszterelnök is leadta a szavazatát, majd válaszolt az újságíróknak. Az első két kérdést munkatársunk tette fel a kormányfőnek. Orbán azt tartja a legfontosabb kérdésének, hogy több lesz-e a nem szavazat, mint az igen. "Mindig jobb az érvényes, mint az érvénytelen, de a közjogi következmények beállnak mindenképpen, hiszen azt vállaltuk, hogy a kérdésben foglalt jogi szabályozást, miszerint csak a magyar parlament dönthet arról, hogy kikkel akarnak a magyarok együtt élni, ezt a jogrendszer részévé fogjuk tenni. Ezt akkor is megtesszük, ha érvényes, és akkor is, ha nem. Egy feltétele van ennek, hogy több legyen a nem, mint az igen" - fejtette ki portálunk kérdésére. Elmondta azt is, hogy szombaton ő maga is részt vett telefonos kampányolásban, és "nagyon megértő, együttérző, az ügy fontosságát átlátó választópolgárokkal" beszélt, többnyire nőkkel. Hozzátette: Magyarországon a nők szokták eldönteni a szavazásokat.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
...EZT A JOGRENDSZER RÉSZÉVÉ FOGJUK TENNI-háát NEM-IGEN kellene,de ha te a fő... mondod ,akkor meg is teszed
division
Egyértelműen több lesz a nem, de ez így is van rendjén. Aki meg el sem ment szavazni, az maradjon csendben a továbbiakban.
Yoda69
Orban ahhoz ujra alkotmanyt kell modositani. Es kell hozza a 2/3.
szerintem inkabb mondj le.
Béla333
@division: 16.45
Ha érvénytelen lesz, és a többség nem akar részt venni ebben a hazugság dömpingben, akkor azoknak kellene visszább venni a nagy arcukból, akik 17 milliárdot kidobtak az adóforintjainkból azért, mert Orbán velünk akar takarózni az Uniós tárgyalásain!
Úgyhogy azon kisebbségben maradtak maradjanak csöndben, akik beálltak Orbán hazugságai mögé!
division
@Béla333: Már be is fogtam a szám:-) 2018 - ban is csendben maradok, amikor a balfasz ellenzék és a nem szavazók miatt ismét nyer a Fidesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.