A miniszter szerint fáradt volt a fia, azért mentek helikopterrel haza a lakodalomból. A Bors szerint autóval nagyjából ugyanannyi idő alatt ért volna haza Rogán Antal és családja a hétvégi, nyírtassi esküvőről.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kovács Gizella
@Hellcat: Igen ahol tisztességesek vannak kormányon !
RonaGyuri
A téma kapcsán ezt írtam:

Ahój, NAV! Nem kellene odafigyelni

Szabó Zsófi esküvője érdekes a Rogán család számára

Akár feljelentésként is kezelhetné a NAV mindazt, amit a nol.hu kiderített és megírt a „Elképesztő luxusban utazott el a Rogán család a médiaceleb lagzijába” című cikkében. Többek között annak nézett utána, hogy kerültek Rogánék a helikopterbe és a luxus-mercibe.
A botrány kitörése kapcsán a propaganda miniszter perrel fenyegetőzött, mondván összekeverték valakivel: rá hasonlító férj, nejére hasonlító feleség és a gyerekeire hasonlító gyermekek? =))
No hagyjuk, mert „helikopter üzemeltetője, a FlyCoop Kft.-tulajdonosa, Jakab Tamás” nyilatkozott: „Én ajánlottam fel Cecíliának, hogy visszahozom őket Mándokról, az esküvőről, hogy ne kelljen a kisfiukkal éjszaka utazniuk. Cégem, a Nakama Partners ügyfele, amelynek Rogán Cecília a tulajdonosa. Megállapodásunk szerint az út költségeit a két cég barterezi el egymással. Ez a szívesség kifejezetten Cecíliának szól, akit személyesen is ismerek, nem a férjének”.
Hogy pontosan mit tudnak bartelezni egymással, abba most nem gondolnék bele, de azt tudom, hogy ezzel akadnak ÁFA problémák rendesen. Másfelől erősen kétséges, hogy egy magán helikopteres kirándulás miképp lehetne egy cég költsége? =))
bakegya
Na akkor most BAHREINIEK MEGINT ÁTÍRHATJÁK A számlájukra a ROGÁNÉK KIRÁNDULÁSÁNAK KÖLTSÉGEIT IS...NAV vizsgálat is jndulhat az is biztos...CILI CICA CÉGE MIBŐL RÖPKÖD,NEM HIHETI SENKI HOGY AZ EXRA GYESBŐL FRANCIAORSZÁGI KIRUCCANTÁSOKRA, EGYRE JOBBAN HÍZÓ PASAPARKRA,DE MÁR KOPTEREZÉSRE IS FUTTYA???
papa.49
A tonyonak ,már a gondolata is hazugság, nem amit mond, vagy kérdez!!!
Hellcat
Normális országban ilyenbe belebukna a politikus...
Kovács Gizella
@Hellcat: Igen ahol tisztességesek vannak kormányon !
papa.49
@Hellcat: Normális országban a politikusokban fel se merül ilyen gondolat!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.