Dacára a 15 milliárd forintos agymosásnak, a rengeteg aljasságnak és hazugságnak, masszív vereséget szenvedett Orbán népszavazása a (nem létező) kötelező kvótáról. Stratégiai hibát vétett Orbán, amikor elhitte magáról, hogy képes a vízen járni és meg tud nyerni egy olyan népszavazást, ahol az…

Feltöltő: Warlord
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Hát én csak remélni tudom, hogy ez tényleg elindított valamit.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
36
@solidedge: Igen. Borítékolva van a bosszú.

De azt, pl. ők hülyéskedték el, hogy a szavazás előtti napon emelték az üzemanyagok árát. Apró dolognak tűnhet-a kormánynak-de az emberek árérzékenyek és az érzelmekre is hatott a dolog, az tuti.
libellle
@nemkati: Vasárnap este daserste.ndr.de/annewill/Ungarn-will-keine-Muslime-Wird-Islamfeindlichkeit-in-Europa-salonfaehig,annewill4878.html
Özdemir absolut konkrétan megkérdezte azt az elhizott györköst, hogy ön tudja teljes mértékben, hogy nincs kvota!!! csak nyögött dumált csak éppen válszt nem adott. Egy aljas hazug banda.
libellle
@libellle: Az egész nyugat arról beszél, hogy egy elmeháborodott miniszterelnöke van Magyarországnak aki absolut jobbradikális eszmékkel van megtömve, na kolbászon kivül.
magyarbakancs
@Hellcat: Szia!
El indult nagy belső harcok vannak.
Mindenki mindenkit hibáztat.
Aki Én
,,Képzeljük el, hogy az ellenzék népszavaztatott volna az olimpiáról vagy a stadionépítésekről. Vajon hogy söpörte volna le őket a Fidesz, ha 900 ezerrel az érvényességi küszöb alatt végeznek?"

Ez nagyon igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.