A népszavazás intézményét megerőszakolták, idén kétszer is. Miért számítsunk másra 2018-ban?Gulyás Gergely pár órával azután nyilatkozta ezt, hogy februárban egy tucatnyi Fradi-közeli izomember fizikailag meghiúsította, hogy egy ellenzéki képviselő népszavazást indíthasson. Gulyás pár hónappal később a Fidesz egyik alelnöke lett. De alelnök lett az a Kubatov Gábor Fradi-vezér is, akinek a személyi titkára és fradis kommunikációs vezetője is véletlenül épp osztálytársa volt a férfinak, aki az ellenzéki népszavazást meghekkelő idős nőt a választási irodánál instruálta. A Fidesz harmadik alelnöke pedig jelenleg az a Németh Szilárd, aki nemrég egy interjúban nyíltan büszkélkedett vele, hogy összegyűjti a „Soros-hálózattal együttműködő szervezetek" neveit és a listával a titkosszolgálatokhoz fordul.

Forrás: index.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Menekülés a süllyedő hajóról, félelem a börtöntől.mert valljuk be nem értünk vannak,ha nem ellenünk ,mindenkin átgázolnak ha kell, és semmi következménye nem lesz! Szégyen ami itt folyik,nem kell nekünk ellenség,van itt elég.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@Szókrakész: 20:59...Óóó Mester, te Minden Titkok Ismerője (MTI), engedd meg, hogy hódolattal boruljunk előtted térdre, és hálát rebegjünk, amiért bölcs tanácsaiddal terelgeted a népet a HELYES ÚT felé. Lenne egy személyes kérdésem is: Mit ajánlanál inkontinencia ellen? Mert a rendelőben csak november végére adtak időpontot, és addig nem tudom tartani...jaj... :-)))))
dr. prédikátor
Mi lenne??? ami most van!!! NARANCSTERROR,VIKTOR SZOPKIN TERROR!!!
Csizmás Kond
Mi lenne ha veszítene...na de ki ellen veszítene, mert ugye csak úgy elveszíteni, hogy senki nem pályázik a helyére nehezen lehet...szóval az Orbánfóbát fel kéne cserélni valami olyasmire ami valami csekély esélyt ad egy következő kormánynak.
Aki Én
@Csizmás Kond: Nem gondoltam, hogy egyszer egyet fogok érteni veled.
Zeta
Már régen megmondta,egy ország nem lehet ellenzékben! Újra lennének ártatlan gyújtgatók, turbános képviselők!
JAJMÁR
Ki kellene próbálni. Sőt, minél előbb, minek várjunk még másfél évet?

Dőljön aminek dőlni kell! Azt gondolom, hogy az összes baloldali pártnak fel kellene oszlatni önmagát, visszaadni a mandátumot. Tabula rasa-t a baloldalon, hiszen teljesen széttöredezett. Tabula rasa-t a jobboldalon és az országban is.
Úgyis ez lesz a vége :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok