A népszavazás intézményét megerőszakolták, idén kétszer is. Miért számítsunk másra 2018-ban?Gulyás Gergely pár órával azután nyilatkozta ezt, hogy februárban egy tucatnyi Fradi-közeli izomember fizikailag meghiúsította, hogy egy ellenzéki képviselő népszavazást indíthasson. Gulyás pár hónappal később a Fidesz egyik alelnöke lett. De alelnök lett az a Kubatov Gábor Fradi-vezér is, akinek a személyi titkára és fradis kommunikációs vezetője is véletlenül épp osztálytársa volt a férfinak, aki az ellenzéki népszavazást meghekkelő idős nőt a választási irodánál instruálta. A Fidesz harmadik alelnöke pedig jelenleg az a Németh Szilárd, aki nemrég egy interjúban nyíltan büszkélkedett vele, hogy összegyűjti a „Soros-hálózattal együttműködő szervezetek" neveit és a listával a titkosszolgálatokhoz fordul.

Forrás: index.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsodi
Menekülés a süllyedő hajóról, félelem a börtöntől.mert valljuk be nem értünk vannak,ha nem ellenünk ,mindenkin átgázolnak ha kell, és semmi következménye nem lesz! Szégyen ami itt folyik,nem kell nekünk ellenség,van itt elég.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
quadrocopter
Az állami arcátlan maffia bűnkövetése röviden.
Csodálkozó
A haza nem lehet ellenzékben!
Megőrülne, habzó szájjal tombolna a hibbant orbánc és megint kékre-zöldre verné az asszonyt.
Szókrakész
Ne tessék feltételes módban nagyokat álmodozni!!!

Nyerjék meg a választást és aztán meglátjuk!!!
Borsodi
Menekülés a süllyedő hajóról, félelem a börtöntől.mert valljuk be nem értünk vannak,ha nem ellenünk ,mindenkin átgázolnak ha kell, és semmi következménye nem lesz! Szégyen ami itt folyik,nem kell nekünk ellenség,van itt elég.
papa.49
A hazugovics a származásánál fogva foggal, körömmel ragaszkodna akkor is a hatalomhoz, emlékezhettek mi volt 2002. ben még hónapok múlva is a szavazatokat számolták a választási bizottságnál...
Az elmebaja azóta erősen súlyosbodott, az ország egyből tűzbe borulna!!!
Szókrakész
@papa.49: Csak hogy tudd!!!

Az akkori választást a fidesz megnyerte, csak rászóltak, hogy egy kört kimarad.
Az mszp-nek kellett bevezetni az országot az EU-ba.
És olyan feltételek mellett, ahogy előírták nekik.
eugen4402
Mi történne, ha leszavaznák Orbánt..?
Egyszerű. Felállna, megigazítaná a nyakkendőjét és a zakóját, aztán szerényen mosolyogva megköszönné a feléje sugárzó töretlen bizalmat. Emelt hangon biztosítaná a hallgatóságot, hogy továbbra is minden erejével az ország biztonságát fogja védeni, és csak az az egy cél lebeg a szemei előtt, hogy a Brüsszelben ránk leselkedő bestiákat távol tartsa a magyar családok otthonaitól. (A teremben viharos, szűnni nem akaró taps, a jelenlévők felállva ünneplik a szónokot!)
papa.49
@Szókrakész: Ezt én nem így tudom, te másképpen de ez semmit nem változtat a leányzó fekvésén...Nem is kevéssel nyert az mszp. egyébként ha ez igaz lenne akkor a hazugovics miért orrolt meg a parlamentre, és miért szaladgált feljelentgetni a kormány Brüsszelbe, ez csak ,,városi legenda,, szerintem... Nem nyert a hazugovics mindjárt kellett valaki, vagy valami ami hibás, mert ő biztos nem lehet hibás, sohanem tudja elviselni ha nem neki van igaza, igazi zsarnok!!! A világnak az a szerencséje, hogy hazánk egy kis ország nagyon kicsi gazdasági eővel, mert ha ez a pacák mondjuk a németeknél születik már égne a világ!!!
Szókrakész
@papa.49: Nem véletlen kellett Grazban kezelni!!!
papa.49
@Szókrakész: Hát látod ez az...Mond te akartál úgy 16 éves korod körül az USA. elnöke lenni, gondolom nem, meg én sem, de ennek az ürgének az volt a baja miért nem amerikainak született, ez mindent megmutat róla...
eugen4402
A mai állapotában már teljesen mindegy, hogy a koponyáján kívüli világban mi történik. Külső ingereket nem érzékelnek a szenzorai. A koponyájának a belsejében virul a saját maga által teremtett világ, azzal is akad elég gondja, egyszerűen nem marad energiája a kinti ügyekre, azokat az egymásra rálicitáló fullajtárokra bízta, akik pápábbak a pápánál, mert hajtja őket a megfelelési kényszer, a bizonyítási vágy, mert érzik, hogy a mostani beosztásuk egyszeri, soha vissza nem térő lehetőség, és görcsösen rettegnek, nehogy egy hajszálnyi hibát kövessenek el.
nevemnick
Akkor itt lenne a vég.
Tekergők, magánhadak végigtombolnák az országot.
Ja meg a ficsek...
Csak.
Perwool
Nem tudom elképzelni, hogy Orbán valaha is hajlandó legyen lemondani a hatalmáról. Békés út kizárt! Ha valami csoda folytán elfogy a szavazótábor, szavazati jogot kapnak majd azeri, vagy kazah testvérei.(mert nekem nem testvéreim,​ ​​nem​ barátaim) Arra marhára figyelnie kell, nehogy bukjon!!!Ha kiderülne a disznóságai, még Ráhel unokája is ülne helyette... Úgyhogy ez a hatalomból hal ki, fején a koronával, vagy lámpavason végzi, ha szerencséje és ideje lesz, valahol messze keleten elbujdokolva!
Csodálkozó
@Szókrakész: Vagy merényeljék meg orbáncot, ez lenne a hibátlan megoldás...
Csodálkozó
@Szókrakész: Baromság, ha ezt így gondolod, gyorsan mentőt!
eugen4402
@Szókrakész: 20:59...Óóó Mester, te Minden Titkok Ismerője (MTI), engedd meg, hogy hódolattal boruljunk előtted térdre, és hálát rebegjünk, amiért bölcs tanácsaiddal terelgeted a népet a HELYES ÚT felé. Lenne egy személyes kérdésem is: Mit ajánlanál inkontinencia ellen? Mert a rendelőben csak november végére adtak időpontot, és addig nem tudom tartani...jaj... :-)))))
dr. prédikátor
Mi lenne??? ami most van!!! NARANCSTERROR,VIKTOR SZOPKIN TERROR!!!
Csizmás Kond
Mi lenne ha veszítene...na de ki ellen veszítene, mert ugye csak úgy elveszíteni, hogy senki nem pályázik a helyére nehezen lehet...szóval az Orbánfóbát fel kéne cserélni valami olyasmire ami valami csekély esélyt ad egy következő kormánynak.
Aki Én
@Csizmás Kond: Nem gondoltam, hogy egyszer egyet fogok érteni veled.
Zeta
Már régen megmondta,egy ország nem lehet ellenzékben! Újra lennének ártatlan gyújtgatók, turbános képviselők!
JAJMÁR
Ki kellene próbálni. Sőt, minél előbb, minek várjunk még másfél évet?

Dőljön aminek dőlni kell! Azt gondolom, hogy az összes baloldali pártnak fel kellene oszlatni önmagát, visszaadni a mandátumot. Tabula rasa-t a baloldalon, hiszen teljesen széttöredezett. Tabula rasa-t a jobboldalon és az országban is.
Úgyis ez lesz a vége :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.