Az MSZP kétségtelenül nagyot alakított. Megszavazta az adóhatósági pénzmosást garantálni képes törvényt. Nem egy-egy eltévelyedett, másnapos képviselő, hanem a frakció. Ami a szerecsenek aktuális mosdatása dacára arra enged következtetni: az akció összehangolt lehetett. Alkalmasint a Fidesszel is? Az minden esetre furcsa, hogy egy olyan törvényt sikerült így leszállítani a kormányzatnak, amely egy komplett kiskapu-sorozatot nyithat. Mert ettől fogva aligha lesz ember, aki át fogja látni a pénzmozgások rendszerét. Mármint akkor, ha nincs benne a rendszerben. Ha nem érdeke, illetve lehetősége sincs pénzt juttatni egy-egy Orbán-keedvencnek. Annak a fejében, hogy később egy kisebb-nagyobb megrendelésecske fog csurranni. Netán csobogni. Javarészt kideríthetetlenül. Mert nehéz lesz párhuzamba állítani az állami megrendeléseket, és az adómegtakarítás fejében átirányított pénzek forrását. Az, hogy egy ilyen törvényt az abban érdekelt kormánypárt megszervez, az teljesen érthető. A hírt...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
És minden mszp-s egyszerre nyomott mellé? Na melyikből lesz államtitkár a hordában?
coni
Ez most annak fényében, hogy elmagyarázták hogy miért nem lenne jó ha kivonulnának a parlamentből (mint a DK), különösen röhejes. Persze az országnak nem, nekünk jobb lett volna ha hétfőn már nem lettek volna a parlamentben.
GeoCravker
@Béla333: Majd csak összetarhálják a Fidesz-Jobbik-MSZP nagykoaliciót. Az LMP segédcsapataival, ha kell.
Szókrakész
A hosszú, nekünk örökkévalóságnak tűnő mszp-s parlamenti gyíkrázás, hereverés, élvezkedés, szórakozás, melegedés, fizetéskor a rengeteg pénztár előtt eltöltött órák mellett nem maradt idejük megtanulni, hogy melyik a piros és a zöld gomb, és hogy milyen funkciója van.
Van ilyen.

De megkérnék mindenkit, hogy ne tolják beléjük a stresszt, mert még ők is burnt-out szindrómások lesznek.

Akkor aztán cseszhetjük.
Elmennének betegállományba?
Mi meg a habokra fűtenénk fel a Parlamentet?
Béla333
A DK 2015 decemberében tett ugyanígy a politikusok hozzátartozóinak a közbeszerzéseken való indulást megengedő törvény szavazásánál.
Most meg az MSZP a DK-val szoros szövetségben akar indulni 2018-as választásokon.
Mindkettő mocsok alamuszi, sumák, a hátunk mögött a Fidesszel összejátszó korrupt alakulat.
Megérdemlik egymást, de a mi bizalmunkat egyik sem érdemli meg!
Szerintem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.