Orbán és a Fidesz kettős vereséget szenvedett az október eleji népszavazáson -  közölte szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján Gyurcsány Ferenc. A DK elnöke minderről azután beszélt, hogy az EU-s országok nagyköveteivel, diplomatáival találkozott a Parlamentben.

Gyurcsány elmondta: a találkozóval csökkenteni akarta azt a kárt, amit Orbán Viktor okozott Magyarország számára. A megbeszélésen elsősorban a népszavazásról és az alaptörvény módosításáról beszéltek. A diplomatáknak hangsúlyozta:

Orbán a referendummal nem érte el azt a ki nem mondott, de nyilvánvaló célját, hogy az Európa-szkeptikus, elitellenes, radikalizálódó jobboldal vezérévé váljon. Eközben itthon sem sikerült megvalósítania, hogy a népszavazás nagy sikerére hivatkozva nemzetegyesítő szerepben tűnjön fel

- tette hozzá.

A DK-elnök szerint Orbánnak korrigálnia kell politikai irányvonalát, ugyanis nyilvánvalóvá vált, hogy a menekültkérdés tematizálásával sem a Fidesz 2018-as választási győzelmét, sem az ország jobb európai érdekérvényesítő képességét nem tudja biztosítani.

Az alkotmánymódosítás, a szó szerinti szövegét nézve alkalmatlan arra, hogy Magyarországnak több védelmet nyújtson – jelentette ki Gyurcsány Ferenc. Hozzátette: az viszont kockázatot rejthet a jövőben, hogy az alkotmányos identitásra hivatkozva "új háborút lehet indítani egy sor európai kérdésben".

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

idppp
@Bringás: Inkább maga a hülye, agymosott szarzsák, evvel a végtelenül ostoba, primitív megszólalásával! Maga már annyira kretén, hogy a nyilvánvaló tényeket sem képes felfogni, nemzeti hatökör! Maga, országos barom, csak nyal ezerrel és várja az idióta, pókhasú zakkant igéit! A lényeg, minden pártutasítást maradéktalanul GONDOLKODÁS NÉLKÜL végrehajtani és, persze nyalni csak nyalni, meg időnként bekapni!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Vereséget szenvedett biza...csak a sok agyatlan illibsi beszél itt mindent elsöprő győzelemről.
quadrocopter
Van benne valami! Ez a "hallatlan győzelem, mert ennyien...meg annyian még nem..." tényleg nem és nem is bukott még ekkorát a horda a sunyi diktatúra alatt!
Bringás
Fletó megint megfutott! Általában hülye, de most alulmúlta önmagát a szerencsétlen!
krumpli
Megint nyalt egyet a Parlamentben, az EU-s haverjainak... :P
CHEWBACCA
Sovány vigasz! Ha a baloldal meg romokban hever mint Pompei szentélyének 5 oszlopa! Főnix-madár legendája mint olyan?! Felperzselődik a fészke s a hamuból előkerül a tojás amiből ő maga újjászületik... SZOCDEM?!
idppp
@Bringás: Inkább maga a hülye, agymosott szarzsák, evvel a végtelenül ostoba, primitív megszólalásával! Maga már annyira kretén, hogy a nyilvánvaló tényeket sem képes felfogni, nemzeti hatökör! Maga, országos barom, csak nyal ezerrel és várja az idióta, pókhasú zakkant igéit! A lényeg, minden pártutasítást maradéktalanul GONDOLKODÁS NÉLKÜL végrehajtani és, persze nyalni csak nyalni, meg időnként bekapni!
idppp
@krumpli: maga nem is krumpli, hanem inkább egy fasz, méghozzá nagy fasz! Eddig nem vette észre, hogy az EU pénzéből élünk, nélkülük már nem lenne Magyarország? Az EU nélkül miből gazdagodtak volna meg a tolvaj, szemét cimborái, meg az a mocsok Istene, az elmeroggyant felcsúti geci? Elég baj az az, hogy az a tapló, bunkó Orbán már minden hidat felégetett maga mögött, és neki nincsenek EU- haverjai! Sőt, egy valamire való demokráciában sincsenek vele szóba álló politikusok! Pedig egy miniszterelnöknek tudnia kellene politizálni, de ő nem rendelkezik semmiféle diplomáciai érzékkel, politikai analfabéta! Annak, hogy ő egy korrupt, tolvaj marha, az ország issza meg a levét! Inkább ő inná az én levemet, szívesen adom...
Desischado
@simmering73: Huh, de jó a kép!
Nem jött be orbán terve, hogy a szabadságharcos szerepében tetszelegjen, és esetleg egy előválasztással generálja magának a 2/3-dot!
Bringás
@idppp: Paraszt módon beböfögsz annak, akinek más a véleménye? Na mi van takony, van még sértegetni valód, vagy kiosszalak megint libsike?
Aki Én
@Bringás: Hülye egy kretén geci vagy te ahhoz, hogy bárkit kiosszál az egysíkú szövegeddel te féreg tetű! Ahhoz is hülye vagy, hogy... áá, mindenhez hülye vagy.
Aki Én
Ennek ellenére a nemzeti beteg zökkenőmentesen elmondta azt a demagóg szöveget, amit a ,,tuti" nyerésre írtak.
magyarbakancs
@idppp: @krumpli Bringás osszad őket ki.
Bringástól a mondat akinek más a véleménye?
Egy pért katonai idióta vélemény.
Így tovább osszad a bucijukat.
Bringás
@Aki Én: Libsikém! Szórakozz otthon a rokonaiddal, akikkel egy szellemi síkon vegetáltok!
Buta, tapló, faragatlan paraszt stílusodra teszek magasról! Öcsike! Coki van és sunnyogás, de sürgősen!
Aki Én
@Bringás: Amit mondtam, megmondtam. FÉREG!!!
Bringás
@Aki Én: Taplókám! Nem vagyok kíváncsi a primitív libsi lelkedre! Otthon fényezd a családodat ilyen szépen. Biztos hozzászoktak már melletted!
Aki Én
@Bringás: Amit mondtam, megmondtam. FÉREG CSICSKA!!!
Aki Én
@Bringás: Amit mondtam, megmondtam. FÉREG CSICSKA!!!
Aki Én
@Bringás: Amit mondtam, megmondtam. FÉREG CSICSKA!!!
hemami
Az intelligencia csúcspontja az ilyen színvonalú egymás ekézése ! Már bánom, hogy erre az oldalra regisztráltam, ennél kicsit komolyabbnak gondoltam, de tévedni emberi dolog.
Hellcat
@hemami: Ne tévesszen meg az ilyen bringás féle trollok hergelése. Pont ezért fizetik őket, hogy keltség a feszültséget és az ember ne a lényeggel legyen elfoglalva. Van itt egy pár ilyen fizetett jobbos illibsi troll. Vitaképtelenek, az első komoly kérdésnél elkezdenek terelni vagy csak simán összezavarodnak. Nézd csak meg a cikket. Arról szól, hogy érvénytelen lett a szavzásuk...elbuktak...NAGYON. napi 70 milliót költöttek el a kampányra CSAK előtte...amit azóta költenek a hazug eredményhírdetésre már el sem merik árulni. Ez fáj nekik rohadtul. ezért csinálják az ilyen cikkeknél a balhét.
bencemacska
@Aki Én: Tetszik a "nemzeti beteg"!!!
Jó, plagizálni fogom!!!-:)))))
bencemacska
@Bringás: Miket írnál, ha bejött volna a vezíred csele a népszavazással?!?!?!
Aki Én
@bencemacska: 15:04 Ennek tök mindegy, elmebeteg mint a gazdája. Pont azt mondják most is, mintha ,,győztek" volna. Ezeket nem zökkenti ki a valóság és a tények.
Törölt felhasználó
@Bringás: Szarszag van, ja hogy itt vagy:) Nagyon állon fog baszni egyszer egy ilyen libsi takony..
Bringás
@ziziplanet: :-)))))))))) Álmodik a nyomor és szaglik a libsi tábor! Szóval már erőszakoskodtok is, nem elég a pofátlan, trágár ugatás! A betyársereg, ha rátok lel, ott ... meg a helyszínen! :-)))))
Lesz nagy badabumm! Lehet aztán vinnyogni, előtte meg erőszakoskodni és fenyegetni!
Törölt felhasználó
@Bringás: Kemény gyerek vagy. Nem én vernélek szájon, nem is ezt írtam, hanem hogy egyszer valaki a viselkedésed miatt. Én nem szaroznám össze a kezemet miattad. Bár gondolom a valóságban egy kusshadó csicska vagy. Igazi kis pöcs vagy az viszont most megint kiderült, aki begyársereggel fenyegetőzik és nem áll ki magáért. Amúgy rossz hírem van a begyársereggel kapcs. Azok utálják a saját országát meglopó politikusokat, tehát pont az ilyen fideszes, tájékozatlan kis habony felszopókat a legjobban. Neked kéne inkább félned tőlük én már beszélgettem több emberrel onnan és képzeld el lehet velük veled viszont olyan, mint rgx sajtreszelővel recskázni.
Törölt felhasználó
@Bringás: Ja és ismét kiderűlt, hogy bérkommentelő vagy nem az amit beírtál magadról, hogy hihető legyen, miért vagy itt ennyit és miért írogatsz átlag 2 percenként 4-5 órán keresztűl...Egy éjjeli őr nem ilyen csicska mint te:)
Szókrakész
Milyen alapon jogon tárgyalgat Furcsán Feri a külföldi akárkikkel?

Ő a Parlament?!?!?!
Ő a qrmány?!?!?!

Hát akkor?!?!?!
magyarbakancs
@Bringás: Narancs lekváros buktát eszitek?
Egy kérdésemre válaszolnál?
Van-e olyan amit a Fidesz rosszul csinál?
Csak egyet írjál olyan dolgot amivel nem értesz egyet amit a Fidesz csinál?
Bringás
@magyarbakancs: Nekünk van 3,3 millió nem szavazatunk, míg az ellenzőknek 300 ezer sincs! Ki bukott itt? Hát a gyűlölködő minoritás! :-))))))))))))))))))))))
magyarbakancs
@Bringás: Narancsos bukta jól ízlik.
Gyenge vagy számtanból.
Összesen 3,3 millióan mentek el szavazni.
3,2 szavazott igenel.
"Csak egyet írjál olyan dolgot amivel nem értesz egyet amit a Fidesz csinál?"
Kérdeztem valamit.
Ne hablatyoljál mit a Vezéred.
Ja ,hogy ÖNÁLLÓ GONDOLATOD NINCS!
Ismered Talpuk alatt fütyül a szél? Rendező Szomjas György
Bringás
@magyarbakancs: Nagyot nyertünk! Te pedig, mint fizetett troll próbálod kimagyarázni a vereségeteket! :-))))))))))))
Szegény!
magyarbakancs
@Bringás:"Nagyot nyertünk! Te pedig, mint fizetett troll próbálod kimagyarázni a vereségeteket! :-))))))))))))
Szegény!"
Nem tudom eldönteni, hogy született idióta vagy, vagy fizetett?
Segítsél már eldönteni jó!
Kérdésemre válaszoljál!
Olyanok vagytok, mint egy régi rossz lemezjátszó ahol meg akad a tű és ugyan azt kántáljátok.
Narancs lekváros buktát eszitek ti új egység?
magyarbakancs
@Bringás: 42% részvételi arány bukás.
Amennyiben gondod van az értelmezéssel és ezt nyereségnek tünteted fel az elmebaj.
Bringás
Annyira nyertünk, hogy Alaptörvényt fogunk módosítani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.