Meg persze focipálya, mert azt ma senki nem meri kihagyni. Még hogy ez következmények nélküli ország lenne? A tomboló hülyeségnek igenis, beláthatatlanok a következményei. Sípálya lesz a csillaghegyi strandból – nem hiszik? Nézzenek utána a közbeszerzési értesítőben, mint tette ezt tegnap az Átlátszó. „A Közbeszerzési Értesítőben október 12-én egészen különös ajánlattételi felhívás jelent meg: A Fővárosi Önkormányzat tulajdonában lévő Budapest Gyógyfürdői és Hévízei (BGYH) Zrt. közbeszerzést írt ki a Csillaghegyi Strandfürdő területén létrehozandó sípálya, valamint futballpálya építésére és üzemeltetésére, hasznosítására. Havi 686 millió forintért adnák koncesszióba a két létesítményt 15 évre” – írja a tényfeltáró portál.

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: kakaósbögre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Ez komoly?! Megnéztem a rekordokat Kékestetőre vonatkozóan: a havas napok száma 1943-44 telén 154, mig 1995-96 telén 148 nap volt, és 1963-ban 146 cm vastagságu havat mértek. Erős kétségeim vannak, hogy a most épitendő sipályára akár 1 cm hó is esne telenként, hiszen évek óta nov. környékén esett csak 1-2 napot a hó és ennyi. Akkor itt mühó lesz. Biztos, hogy nekünk azt kell csinálnunk, amit más országokban nem "mernek", mert esetleg gondolkodnak?!:(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Horizont: 15:01 Én is "aktivizáltam" a liberót!:)))
silber13
@eszegfu: Ne legyenek kétségeid a havat illetően, mert a csúti elhízott elefánt majd vetet hóágyúkat!
eszegfu
@silber13: 8:36 Illuzióimat O.V. tetteivel kapcsolatban már réges-rég elvesztettem! Bármilyen logikátlan, ésszerütlen lépést megtesz, már csak "azért" is, mint egy dacos kisgyerek!:(
nemkati
@Horizont: Nekem már most hánynom kell. :(
eszegfu
@nemkati: Csak óvatosan... nem marad a hóra!:)))
Nessy
Síugró sáncot már nem kell építeni! Ott a Nemzeti Szinház teteje! Közel a Duna, nem gond a hóágyuk üzemeltetése sem.
Ismerve a Csillaghegyi strandot, gondolom a strand helyett lesznek a pályák. Bár ehhez kevés a lejtó, hacsak le nem bontják az útban lévő épületeket, és ki nem vágnak minden növényt! Ebbe meg már ugyis nagy rutinjuk van!
Nyissák vissza a Lipótot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.