A párt frakciószóvivője szerint akár a házszabálytól is eltérhetnek, hogy szavazzanak a letelepedési kötvények esetleges eltörléséről. Az eredetileg november 8-ra ütemezett alkotmánymódosítás csúszhat is emiatt - mondta Tuzson Bence.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Még inog a dolog: letelepedési kaszapénz vagy a 38-98%-os néphülyítés.
Ha ez eldől, akkor jöhet a parlamenti szavazás vagy csendben elhal.
cs.n.
A házszabálytól is eltérhetnek? Húha. Nem volt ilyen régóta, hétfő már 3 napja volt elvégre. Orbánnak sürgős ünnepelnivalója akadt a bajoroknál, akkor nem volt gond a házszabálytól eltérés.
Nessy
Ugyan kérem! Orbán hétfőn megigéri Vonának, hogy befejezik a kötvény árusítást, kedden megszavazzák az Alaptörvény módosítást, szerdán Orbán letagadja az ígéretét. Ennyi!
Hellcat
Jó látni ahogy a jobberek éppen belezavarodnak és egymásnak ugranak a saját faszságaik miatt...hova lehet ezt még fokozni???
A fidesz kreált egy alaptákolmányt amit leköpve meghírdette a népszavazást aminek a kampányára napi 70-80 milliót költött majd a saját maguk által megbuherált törvény miatti érvénytelenség után mégis átküldik a tákolmánymódosítást, amit a jobbik már tavasszal akart, viszont most betesz a jobbik a fidesznek, hogy akkor mindenféle bevándorlás szűnjön meg erre a fidesz elkezdi bekenni szarral a jobbikot és lehazaárulózta őket...beszarás...Ez kérem a kibaszott magyar jobboldal...szánalmas agyatlan barmok gyülekezete...a Kósa még a mondatképzésre is alkalmatlan...a jobboldali szavazókról meg ne is beszéljünk...azok a pöcegödör alja...
anka
@Hellcat: - a hibbant kósa az egri csillagok helyett a csillagok háborúját mondta a sajtótájékoztatón...:D - sírtam a röhögéstől! img12.dreamies.de/img/57/b/js0v1w2cpao.gif

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok