Orbán Viktor veje elhagyta csikófogait. Néhány év alatt eljutottunk a közpénz dézsmálásának gyanújától a nemzetbiztonsági kockázat emlegetéséig. Nem lehet könnyű a miniszterelnök vejének lenni, főleg akkor nem, ha az illető az üzleti világban kenyérkereső. Hirtelen jött sikerei, de akár üzletfelei múltja, jelene is rossz fényt vethet az üzletemberre. Nincs ez másképpen Tiborcz Istvánnal sem, Orbán Ráhel férjével, Orbán Viktor vejével sem. Már házasságkötésük után kellemetlen kicsengésű ügyek vetettek árnyékot a fiatalokra, gondoljunk csak a kikötőügyre vagy az uniós pénzekből finanszírozott, erősen kritizált közvilágítási projektekre és az azóta szállóigévé vált a “saját lábunkon állunk”-kommentárra. Tiborcz – gyaníthatóan az egyre nagyobb hullámokat vető botrányok és az uniós vizsgálódások miatt – kiszállt a világítástechnikai Eliosból. Némi szélcsend és olyan kisebb horderejű hírek után, mint hogy

Forrás: 24.hu
Feltöltő: grincss
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

grincss
Összenő, ami összetartozik!
Ő sem kispályás tolvaj!
Köcsög!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
grincss
Összenő, ami összetartozik!
Ő sem kispályás tolvaj!
Köcsög!
RonaGyuri
észre kellenen venni, hogy ezek (pl. Toncsi is ilyen) komolyan úgy gondolják - tegyük hozzá nem minden ok nélkül -, hogy nekik mindent szabad.
Törölt felhasználó
Ebből a gyerekből még egy nap miniszerelnök lesz:)
Clavigo
@ziziplanet: Inkább a leendő "miniszterelnökasszony" férje...:) :) :) Majd a zalaptörvény módosításával lehetővé tesszük az utódlást.. :) :)
Lepényleső
Milyen ügyekre számítottak,egy a világítás technikában tevékenykedő szakemberre?
A család apja azt mondta;sötétben kell tartani az országot,ő meg-valósította?
grincss
@Clavigo: Inkább királykisasszony férje!
human
Az első ügye volt, amire felfigyeltem, mikor Tiborcz szomszédjának erdőjét Tiborcz emberei, Tiborcz szerszámaival, az esküvőjükön is lefotózott traktorukkal tizedelték meg. A munkásokat rajtakapták. Fotók készültek a helyszínen. A rendőrség mégis leállított a nyomozást. Azóta sem tudni, hogy mi lett az ügy sorsa. Esetleg Tiborcz megvette a szomszéd megcsonkított erdejét?
Törölt felhasználó
@Clavigo: :) Azért arra kíváncsi lennék, hogy amikor kimentek tárgyalni olaj és energia ügyekben, akkor ki milyen minőségében volt jelen. Ráhel, mint a király lánya és férje...vagy arab ország lévén a jól menő vállalkozó, akinek felesége a király lánya. Szóval ki képviselhette hazánkat és ki kísért kit:) Persze ez az ügy is odalesz, mint, ahogy Rogán helikoptere az égen eltűnik...:)
Törölt felhasználó
@human: Agyonverték a szomszédot a rendőrök és vérző fejére rácsulázott Pisti a megszokott kaján vigyorával...
quadrocopter
Ugye, hogy nem véletlenül emlegetjük maffiacsaládként ezt a hordát?Saját maguk cselekvései igazolják!
adrenalink
Na, a 24.hu napjai is meg vannak számlálva...
send
Tiborcz István. te is mész a börtönbe, mert tolvaj, hazug, a velődig romlott geci vagy.
adrenalink
@Mézike: 21:25-re Aranyos vagy, hogy feltünt, de mostanság inkább könyveket olvasok...:-)
Mézike
@adrenalink: na igen. Én is szeretek összebújni a könyveimmel.:-)
Most vettem elő a Dukay családot. Jó kis bővérű trilógia.
cs.n.
Na tessék. Világítási ügyek után sötét ügyek.
grincss
@cs.n.: Tudod, h hogy lesz a világosság?
Lekapcsolják a sötétséget!
kisrigó
@ziziplanet: Ez komoly, hogy a károsultnak lett baja? Kapott a szomszéd egy "visszautasíthatatlan" ajánlatot, hogy fogja be a pofáját? Emlékeim szerint az volt az első magyarázat, hogy csak kölcsön adták a gépeket. Persze, az ilyen több milliós traktort csak úgy "elkérik"! Gondolom az ottaniak tudnának mesélni! (ha mernének!)
bakegya
Kiránduljatok magyar zemberek felcsutkára,aztán megvilágosodhattok mire ment ki a játék...SE NEM KISPÁLYÁSOK,SE NEM KISPARCELLÁSOK!!!Ugyanott,KATALINPUSZTA,TÜKRÖSPUSZTA,JÓZSEF-NÁDOR BIRTOKAIN A FALVAK NÉPE NYOMORULTABB MINT VALAHA...A FEUDALIZMUS IDEJÉN)-FEJÉR MEGYE ÖSSZESZÁNTVA ! A -VOLT LÓKUPECEK BIRODALMÁBAN VIRÁGZIK AZ ORBÁN FOCIALIZMUS...DE AZON TÚL,AZ ÓPERENCIÁS TENGEREKEN TÚL IS TIBORC HERCEGEK ,MÉSZÁROS LEGÉNYEK SAJÁT LÁBON TAPOSSÁK ,BOROTVÁLJÁK le,bányásszák meddőre a VÉRTES-ALJÁT EGÉSZEN A BAKONYIG... A...MÉRHETETLEN
EU MILLIÁRDOKAT ORSOS PÁRTTITKÁR BÁCSI DINASZTIÁJA BETONOZTA, BE ,DE RENDESEN ,SÍNRE TÉVE A MAGYAR ZENBEREK EU FELZÁRKÓZÁSI PÉNZÉT.Ha ezt az orbánbirodalmat végig engedik egyáltalán nézni,mert hogy NEM...akkor ..LŐN VILÁGOSSÁG
human
@kisrigó: Dehogy, csak költői túlzás volt. De engem tényleg érdekelne, hogy mi lett. Szerintem az egész nem arról szólt, hogy fát lopjanak. Tiborcznak kell az a terület, mert beékelődik két birtoka közé. A fidesznél bevett szokás, hogy ha egy cég útban van neki, akkor tönkreteszi, majd felajánlja neki ,hogy nyomott áron megveszi. Erre tartják a NAV-ot is.
Törölt felhasználó
@kisrigó: Nem, dehogy...Mondjuk a "dehogy"-ot sem lehet kizárni. Tettlegesség csak nem volt már, de a "fogd be szád vagy baj lesz biztosan elhangzott". Emlékszem annyira pofátlan volt az egész, hogy az nem kétség, hogy nemhogy zsebben a rendőrség, de valószínűleg maguktól is tudják a dolgukat a rendőrök.
Törölt felhasználó
@human: Amúgy erre milyen jót talált ki a Juhász Péter az ingatlanügyeknél, hogy akkor gyűjtsön a köz és csoportos befektetésnek sem rossz ilyenkor megvenni az adott mutyi tárgyát :)
Törölt felhasználó
@human: Nem, de nem is az izzadás mentes lopás kategória így:) Plusz azért Rogánnak sem fest olyan jól a neve azóta.. Persze Juhásznak is ráment a házassága a dologra..
human
@ziziplanet: Az biztos, hogy az egész ellenzékből Juhász a legtökösebb. Persze ez még kevés, mert észnek és szívnek is kell lennie, hogy életképes legyen egy kormány.
Borsodi
Van aki megvédi,nyugodtan lehet bőven sötét ügye! A törvény nem egyformán vonatkozik ránk,a szegényre le súlyt a milliomosokra,fideszesekre nem vonatkozik.
Yoda69
Nem meglepo. Akinek az aposa nemzetkozi terroristakkal uzletel, az maga is bunozove valik.
bakegya
A kutyáik bevédik őket-de a minden becsületben járó LOPÁSELLENÁLLÓ LEKOMMUNISTÁZÁSA A LEGJOBB FEGYVER a felcsutkai focialista családi maffiának!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.