A kormánypárt úgy élte túl az érvénytelen népszavazás utáni politikai válságot, hogy a végén megerősödve, a Jobbikot orosz ármánykodásba taszítják.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
"...18 ezer bevándorló kapott letelepedési engedélyt a kormánytól, amiből 310 milliárd forint folyt be. Habony Árpádnak és baráti körének óriási biznisz a kötvény, egy 80 milliárdos üzleten ülnek.
A letelepedési kötvényeket is sikerként állítja be a kabinet. Rogán nemrég a parlamentben úgy fogalmazott, a program teljesítette a célját, csaknem 1 milliárd euró forrás bevonását tette lehetővé, "

És hol van a "csaknem" 1 milliárd Euro? Hova "vonták be" ?
prime777
@Horizont: A jobbikról!

Tegnap youtube-on éppen beírtam a "budaházy perhez" ahol kétségbe vontam,hogy a koma hazafi, és nem több számomra mint egy felbujtott csőcselék 2006-ból.
Morvait is bicskanyitogatónak neveztem,majd és azt is megjegyeztem ,hogy ha az ő rendszerük lenne, akkor hazánk visszamenne az 1800-as évek elejére.
A tekintetes és nemzetes urak világába ahol nem nehéz kitalálni kik, kik lennének.
Ezt a választ kaptam.
Idézem!
"Többet ne igyál! Főleg gyógyszerre ne. A hozzád hasonló balfaszok belét szívesen a nyakuk kőré tekerném! Bízom benne Magyarországon sem lesz már hosszú életű ez a élhetetlen rabszolga béke, amit demokráciának csúfolnak! Akkor meg majd hullotok, legalábbis ezért én mindent meg fogok tenni, hidd el nekem! Csak egyszer legyen fegyveres konfliktus, ami hazánkat is érinti, bokáig fogok a hozzád hasonló szardarabok vérében gázolni!
Több válasz nincs."

Ennyit a jobbikos szimpatizánsokról.
Rájöttem én ,hogy kurvára nincsen értelme ide sem beírogatni.
Ezt az országot teljesen tönkretette az orbáni gyűlöletkeltés és szítás ,amit hát a jobbik igyekezett mindig turbózni.
Akinek sok a szabadideje meg egyéb dolga sincsen az írogathat - de lassacskán félni kell komolyan mondom, mert ha leírsz valamit akkor csak a jó Isten a megmondhatója mi történhet az emberrel.
Tök feleslegesek ezek a gondolatok mert csak bajt és állandó ideget hoznak az embernek.
Fel kell fogni azt,hogy az elmúlt 25 évben kizsigerelte minden politikai oldal az embereket, és sokaknak elege lett ebből.
Valahol valóban rabszolgák vagyunk.
El kell majd fogadni,hogy a demokrácia és a liberális gondolkodás nem fog teret nyerni a jövőben.
Felfogja váltani a nemzeti nacionalizmus.
Vagy elfogadja ezt az ember vagy beledöglik.
Szóval nekem ennyit nem ér meg.
Látszik az embereken ebből a beírásból ,hogy mekkora a gyűlöletük baloldal, a liberalizmus iránt - amit a gazdagokkal a tőkésekkel ,és a zsidókkal azonosítanak.
Valahol azért van igazságuk tényleg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.