A kormánypártok ismételten arra érik az ellenzéket, hogy

"próbálják most félretenni a pártpolitikai és egyéni hatalmi érdekeiket, és védjük meg együtt az országot a migránsok betelepítésétől"

- mondta a Fidesz parlamenti frakciójának szóvivője szombati debreceni sajtótájékoztatóján.

Halász János szerint a kötelező kvóta veszélye nem múlt el, Brüsszel nem hajlandó visszavonni a kötelező kvótát.

A magyar emberek egységes akarata azonban az, hogy "ide ne legyen kényszerbetelepítés". Az alaptörvény-módosítás ezért olyan nemzeti ügy, ahol nincs helye semmilyen pártérdeknek, vagy egyéni hatalmi érdeknek. November 8-án kiderül, ki akarja megvédeni Magyarországot, és ki nem – tette hozzá Halász János.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@justhpeter: Osszad csak fér még rá a hatalmas pofájára!!!
Lepényleső
...ellenetek ha képtelenek vagyunk,akkor ugyan kitől tudnánk mi megvédeni?
Eladott Ország
@keresztapa: A lopva eladott országot a te fajtád tovább lopják.
Desischado
Először is, ettől a here, rabló, parazita bandától kellene megvédeni a magyar népet, a neve fidesz! És mi lesz itt te jó isten, jobb, ha menekülünk, ezek már megint megakarnak bennünket "védeni"! A manyup pénzzel mi van, te hazug?!
keresztapa
@Eladott Ország: A kilopott országot, már lopni nem bírók csak feljelentgetni, majd eladásra kínálni tudják az Anti hungaristák, reménykedve tudnak gondolni:,, az ország teljes lealjasítására, annak végleges EU - alárendeltségéhez való tartozásához...Ez a te gondolkodás módodnak következtetése. Idegen szív, idegen gondolat! Mi Magyar érzületűek:, a lopva eladott országot foglaljuk vissza, saját akaratunknak, gondolkodásunknak megfelelően igyekszünk emberhez méltó élhető országgá tenni. Tudom, hogy ez az igyekezet az ország tudatos ellenségének nem tetsző folyamat, de mi ebben az országban akarunk szabadon szolgaság, alárendeltség nélkül, önelhatározásunknak megfelelően élni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.