Hiába akarta a kormányfő a kvóták elleni harcot az alkotmányba emelni, nem sikerült. A Jobbik végül nem szavazott, Orbánnak nem lett meg a kétharmad.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Foxley
Majd a választáskor ugyanez lesz. (nem szavazunk. A Jobbikra)
Eladott Ország
A haveroknak adományozott plakát milliárdok és letelepedési kötvények után beteszi az ajtót, ha hatalmas, 250 ezer eurós ún. szolidaritási bírság sújtaná azokat az uniós tagországokat, amelyek nem fogadnak be menekülteket. Ezt nem kifizetni kellene, hanem az uniós támogatások összegéből vonnák le. A tavaly szeptemberi uniós belügyminiszteri csúcson elfogadott számok alapján Magyarországnak ezt 1294-el kellene beszoroznia.
Ha ezt a 250 000 eurót beszorozzuk a Magyarország számára tavaly szeptember óta kötelezően előírt 1294 menekült befogadásával, akkor 323 500 000 euró.
Felmerül a kérdés ki a hazaáruló?
Yoda69
Bukott szavazas, bukott kormanyfo, csak meg nem tudja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.