Formabontó színpadi megoldásokkal, újrahangszerelt mai magyar slágerekkel, több mint 150 táncossal mutatja be Jézus szenvedéstörténetét a Passio XXI című darab Alföldi Róbert rendezésében; a produkciót a Papp László Budapest Sportarénában 2017. április 9-én, virágvasárnap láthatja a közönség.

Székely Csaba az eredeti bibliai történet alapján írta a darabot, amelynek főbb szerepeiben Szabó Kimmel Tamás, Stohl András, Fekete Ernő, László Zsolt, Feke Pál, Pápai Erika és Tóth Gabi tűnik fel – mondta el Alföldi Róbert a darab szerdai sajtótéjákoztatóján, Budapesten.

A rendező kiemelte, a darab azt kutatja, hogy Jézus szenvedéstörténete mit mond a 21. század emberének, illetve ha Jézus ma élne, vajon az emberek felismernék-e, elfogadnák-e benne a megváltót.

(címlapfotó: nyugat.hu)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bringás
Veretes mű lesz megint tele obszcén dolgokkal!
kulabombaafityiszre
@Bringás: Akkor ne nézd meg,ne fűzz hozzá véleményt,drótszamár.
Nektek a Vidnyánszky féle ukrán nyalis paraszt a jó kitömve állami pénzzel,
és nem fontos a nézőszám hozzálálssal.
Szókrakész
"Alföldi Róbert megrendezi Jézus szenvedéstörténetét

Lesz benne szex, drog, rock"n roll
Papuska1
Nagyon meglep a dolog, de az, ha valakit ilyen dolgok foglalkoztatnak, az tiszteletre méltó. Persze, ha ezt szívvel teszi akkor. Kicsit kíváncsi is lettem a dologra. Ha nem felháborítani akar, hanem az igazságot keresi örülök, hogy ezt teszi és a kérdés, ami az írásban megjelenik, engem is foglalkoztat. Nekem is vannak olyan érzéseim, hogy a mai "tömeg" is megfeszítené Jézust! Nem ítélek el embereket akkor sem, ha sokat hibáztak. Alföldi szerintem eddig többször ezt tette. Ha most nem gyűlölködni, csak elgondolkodtatni akar, szép amit csinál! Ha közben meg is érinti a dolog, akár más emberré is válhat. Jézus legaktívabb és legméltóbb apostola a leggonoszabb és legaljasabb ellenségéből lett!
Bringás
@kulabombaafityiszre: Egy libbancs álművész aberrációból fakadó elmebaja ne legyen már közkincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.