Rogánnak nagyon nehezére esik az igazmondás, a letelepedési kötvényekkel kapcsolatban különösen nem sikerült. Már nem emlékszem, mikor álltam le a hazugságok számlálásával, amikor Rogán "Pinokkió" Antalt hallgattam tegnap este, amikor ellátogatott Kálmán Olga tévéműsorába, és huszonöt percen keresztül beszélt. A kormány tájékoztatásért felelős propagandaminisztere – aki mostanában egészen nyúzott formában van – a jelek szerint nagyon nagy nehézségek árán tud csak igazat mondani.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
not me
Lassan el kéne nevezni a magyar gazdákat, mezőgazdaságban dolgozókat farmereknek, mert irgalmatlanul sok paraszt van ebben az országban.
Egyre több paraszt van, akik egyre parasztabbak.
Most már annyi magyar paraszt van, hogy nem is lehet megszámolni őket...
Ja, de igen, 3,3 millióan vannak - néha a sok is kevés, míg néha a kevés is sok(k).
Cefi
A legnagyobb probléma a demenciások ápolásánál, hogy amíg a betegséggel harcolók legdominánsabb tünete a szenilitás, mi nem felejtünk. Hétről hétre rakódnak, gyűlnek és gyötörnek minket a rossz emlékek, amelyeket a másik fél már négy perc múlva sem tud előhívni az emlékezetéből.
not me
Rogán a második legnagyobb magyar paraszt a világon (tudjiki az első)
Vajon mit érez, vajon mire gondol egy magyar paraszt Dubajban, luxuskörülmények között?
Ez költői volt, ne válaszolj rá!
A kutyát nem érdekli, hogy mire gondol, vagy mit érez egy magyar paraszt bárhol is a világban!
Van az a szint, amire virtuálisan sem akarok lesüllyedni.
namihami
Szeretném a Tónit megvédeni. Nem hazudós, lopós, csalós ő, csak van egy kis baj vele. Aranyhal-memóriája van. És mivel az aranyhal memóriája 4 azaz négy másodpercre emlékezik vissza, ezért, a Toncsink egyszerűen nem képes fejben tartani, mit mondott azon a négy másodpercen túl. Ebből kifolyólag a Tóni nem hazudik, csak felejt. Gyári, sőt konstrukciós hiba a Fideszeseknél,amiről nem tehetnek. És mivel a híveik, a jelek szerint, szintén fajtatársak, ezért egy választás esetén azt igérnek nekik, amit akarnak, hiszen a fenti időpont után már csak a voksok száma marad meg bennük.
Extra jó példa erre a 38% kontra 98% esete.
Lepényleső
Nekem pl.a manikűrözés nem megy. Talán azért,mert még nem is próbáltam?
adrenalink
@Pálinkafőző Rézüst: 17:27-re Reménykedjünk abban, hogy a szomorúzűz kinézetű nagyon sikeres vállalkozó asszonyka:-) kiadja az útját /lásd: minden sikeres férfi mögött ott áll egy nő/. Hátha barátnője, és üzlettársa Sarki Kata, miután dobta hájpetit /aki vissza kotródott az atv-re/ jó hatással lesz rá...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.