Újabb eset bizonyítja: teljesen mindegy, milyen forgalmas helyre köti ki az ember a kerékpárját, az sehol sincs biztonságban. Persze lehet, hogy ez a férfi is csak "kölcsönvette" a bringát.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Azért a közömbösség sem semmi. Jónéhány éve a fiam beletörte a bringa-zárba a kulcsát a kőrúton. Megkért én beültem a kocsiba odamentem - ő közben elment a dolgára - lefűrészeltem és beraktam a kocsiba és elhoztam. A kutyát sem érdekelte a dolog!
quadrocopter
@RonaGyuri: Én a garázskulccsal jártm így (garázs-sor) javában fürészelem a lakatkengyelt, amikor odaporzik a napokkal korábban garázst vásárolt új tulaj, jobbkezében a kocsiemelővel közeledeve és hangoskodva, "mi a lóf****t művel maga ott?" köszönéssel! Kiderült, hogy egyik munktársa telefon hívta, valaki éppen egy lakatot fűrészel vagy az ő garázsánál, vagy a szomszéd garázsnál. Gyorsan tisztázódott a helyzet, kölcsönösen megkértük egymást, hogy gyanús észlelés esetén, azonnal értesítés.
Ez még a jobbik eset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.