Januártól a katasztrófavédelem emberei is jogosultak lesznek testi kényszert és vegyi eszközt használni szabálysértés vagy bűncselekmény gyanúja esetén egy novemberi törvénymódosításnak köszönhetően. A tűzoltók szerint ők nem fognak gumibotot alkalmazni, a katasztrófavédelem szerint pedig a változtatás a 255 veszélyesáru-szállítási ellenőrt érinti.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Hókotró meg mi a f@ccnak,,,,,úgy is van az osztrákoknak...
Clavigo
??? Vazze ,,bilincs,gumibot...a katasztrófásoknak??? Esetleg a papokat is fel kéne "ékszerezni " ilyesmivel...nem gondoljátok ??
bakegya
...majd igyekeznünk kell feltartott kézzel elhagyni az égő házunk,DE MINDEN JEL ARRA UTAL A HAZÁNKAT IS FEL KELL ADNUNK MINDEN ELLENÁLLÁS NÉLKÜL MOST MÁR A FELCSUTKAI VAJDÁNAK!!!
Clavigo
Hókotró meg mi a f@ccnak,,,,,úgy is van az osztrákoknak...
Cicamama55
Lassan megérjük, hogy az első osztályos gyerekek iskolakezdő csomagjába is kötelező lesz ezeknek az eszközöknek a beszerzése, s a használatukat oktatni fogják a jövő oktatási rendszerében. :(
nevemnick
Aldous Huxley: Szép új világ ( A kormány lényege az ülésben van, nem az ütésben.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.