Az alábbi összeállításban olyan videókat válogattunk össze, melyek jól illusztrálják, hogyan szűnt meg a kapcsolata véglegesen Orbánéknak a valósággal, mennyire nem érzik már, hogy a pofátlanságban is lehetnének némileg mértékletesebbek. Ha már a mértékletesség is keresztény erény. Szóval így néznek hülyének bennünket: Hazudni ugye bűn?

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Vakfolt

A derék reflektor nagyon téved

Ami igaz, az igaz a „Best of ….” mindig szubjektív, főleg, ha a választék volumene az eget veri! =))
Csepregi János ezekkel a szavakkal zárja „Hogyan lehetséges, hogy még nem sült le a pofájukról az álkeresztény és álkonzervatív bőr? Érthetetlen.” az index.hu álzal közvetített postját. A reflektor.hu-ról a „Best of így hazudik a Fidesz-KDNP” című bejegyzést.
A valóban frappáns felsorolás, mely 5 + 1 esetet említ egyike sincs még csak közelében sem az elmúlt napok – méltatlanul mellőzött – bon mot-jához, melyben arról beszélt, hogy dolgoznia kellett Angliában, mert az ösztöndíja nagyon kevés volt, mivel egy csecsemővel ment oda tanulni!
verőce21
Van valami értelmesebb gondolat is esetleg? Bármiről, akár a fű növekedéséről... még az is érdekesebb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.